Oznámen Medal of Honor Tier 1 edition

novinka  13
Martin Šmíd, 14. 7. 2010 0:44
EA dnes oznámila, že očekávaná akční hra Medal of Honor dostane limitovanou Tier 1 edici, která nabídne řadu jedinečných bonusů ve verzích pro Playstation 3, Xbox 360 a PC. Nebudeme tu psát omáčku a raději se vrhněme na to, co nás v Medal of Honor Tier 1 edition čeká a nemine.

- Přístup k jednotce Tier 1 (vousatý voják, který vypadá jinak než ostatní) bude zpřístupněno dříve. Voják má navíc speciální kamufláž.
- M60 útočná puška - Tato zbraň je unikátní tím, že jí mohou používat pouze příslušníci Tier 1. Vhodná proti útokům z AK47
- MP-7 - Zbraň využívaná především vojáky Tier 1, kteří využívají tuto zbraň jako pistoli. Díky nízké hmotnosti, vysoké palební kadenci, stejně tak jako je schopná prostřelit neprůstřelnou vestu, z ní dělají vysoce účinnou proti-teroristickou zbraň.
- TOZ194 and 870MCS brokovnice - Díky speciální edici získáte snažší přístup k této devastující dvojici, které se hodí pro bitvy na blízko
- Třída Spec Ops - Speciální kamufláž - Hráči získají speciální kamufláž, která jim na bojišti pomůže se schovat mezi přírodními porosty, aniž by byli viděni.

Ještě dodáme, že Playstation 3 verze bude obsahovat jako bonus plnou verzi hry Medal of Honor Frontline, který bude překopán do HD a nabídne i svoje vlastní trofeje. Trailer na Medal of Honor Tier 1 edition naleznete v novince.
Zdroj: vg247

Medal of Honor

ps3x360
Electronic Arts, Danger Close
Datum vydání hry:
12. 10. 2010
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře