Odhalen multiplayer hry Killzone: Mercenary

novinka  8
Martin Šmíd, 5. 6. 2013 21:30
Killzone: Mercenary by měl být konečně tou akční hrou na kapesní konzoli Playstation Vita, která přinese nejen vynikající singleplayerovou část, údajně trvající kolem sedmi hodin, ale i zábavný multiplayer. Hru více hráčů zatím vývojáři tajili, i když na začátku prozradili, že se ji bude moci zúčastnit skrze Playstation Network až osm hráčů. Až dnes byla tato část kompletně odhalena, těšit se můžete na tři herní režimy, které asi moc nepřekvapí, no a ty bude možné hrát na šesti mapách. Níže v novince se můžete podívat na popis multiplayerové části. Killzone: Mercenary vychází exkluzivně pro Playstation Vita začátkem září.

Herní režimy
Mercenary Warfare – Klasický free-for-all režim, v němž se hráči utkají v nelítostných brutálních bitvách, aby vydělali co nejvíce ventanských dolarů v časovém limitu. Zde nemáte žádného spojence, všichni jsou vašimi nepřáteli.
Guerrilla Warfare – Jedná se o týmový režim, ve kterém proti sobě bojují jednotky SA a Helghast. Vyhrává ten tým, který zlikviduje v časovém limitu nejvíce protivníků.
Warzone - Ve Warzone proti sobě bojují dvě frakce v pěti odlišných misích. Každá mise má svá vlastní pravidla i cíle, na které je třeba týmová spolupráce a nutnost využívat taktiku. Výsledky každé mise se sčítají, tým s nejvyšším sečteným výsledkem vyhrává.

Mapy
Shoreline – Mapa zasazená do opuštěné rybářské vesničky, která má spoustu jeskyních uliček, obsahující pomalu točící se ventilátory, vyžadující perfektní načasování pro průchod. Mapa obsahuje i nebezpečné útesy, po kterých jde sklouznout až do rozbouřeného moře, což samozřejmě znamená okamžitou smrt. (obrázek - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4137/37434.jpg )
Marketplace – Tato mapa se odehrává na tržišti, obsahující i spoustu postraních uliček pro krvavé přestřelky. Na rozdíl od předchozí umožňuje i dostat se do dalších pater, takže boje neprobíhají jen na jednom plácku. (obrázek - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4137/37430.jpg )
Refinery – Mapa zasazená do rafinérie, která přeměňuje vytěžený surový Petrusite na použitelné palivo. Mapa obsahuje jak interiéry pro krvavé přestřelky, tak otevřenější plácky, na kterých si nohou zařádit snipeři. (obrázek - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4137/37435.jpg )
Zenith – mapa vysoko v horách, která obsahuje obří Arc kanón, který neustále skenuje okolí a sestřeluje nepřátelská plavidla, ale také značně ovlivňuje hratelnost, protože může na mapě spustit hotové peklo. Podle popisu má rovněž rozmanité části, takže by si měli přijít na své všichni hráči. (obrázek - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4137/37431.jpg )
Skyline – Vektanská Síň spravedlnosti utrpěla během invaze Helghastů velké poškození, přičemž v této válkou zdecimovaná budově nyní probíhají další krvavé boje. Zajímavostí mapy je, že se může dynamicky měnit, protože se budou propadat podlahy, stropy nebo stěny. Další zajímavostí jsou speciální Zip linky, které vás okamžitě dostanou z jednoho konce mapy na druhý. (obrázek - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4137/37432.jpg )
Inlet – zničená základna The Corinth River uprostřed ničeho je obklopena pláží, takže se hodí pro otevřený boj, navíc si na této mapě přijdou na své i odstřelovači, kteří můžou na dálku zlikvidovat své protivníky. (obrázek - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/4137/37433.jpg )

Další podrobnosti o hře Killzone: Mercenary naleznete v našem starším preview - http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=killzone-mercenary-172880 .

Zdroj: null

Killzone: Mercenary

vita
Sony, Guerrilla Cambridge
Datum vydání hry:
3. 9. 2013
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře