Nintendo oznámilo Wii U Splatoon Premium Pack pro Evropu

novinka  0
Martin Šmíd, 22. 4. 2015 0:45
Jednou z větších exkluzivních her pro konzoli Nintendo Wii U je multiplayerová akce Splatoon, kterou bude Nintendo hodně tlačit. Proto nepřekvapí dnešní oznámení speciálního bundlu. „Zatímco většina hráčů celé Evropy bude mít možnost získat připravovanou akční střílečku Splatoon od 29. května 2015, Nintendo dnes oznámilo, že pro konzoli Wii U bude Splatoon prémiový balíček k dispozici od 19. června. Tento balíček bude obsahovat Wii U konzoli s 32GB pamětí, hru Splatoon a Gamepad,“ píše se v dnešní tiskové zprávě. Níže v novince přikládáme oficiální informace o hře z tiskové zprávy.

Splatoon je nová hra od Nintenda, která nabízí kreativní zábavu pro rodiny s dětmi. Tato hra je známá především ikonickými inkoustovými bitvami. Stejně jako Mario Kart změnil způsob, jakým rodina a přátelé hrají závodní hry, Splatoon vítá hráče všech věkových kategorií a dovednostních úrovní do světa akčních stříleček.

Ve hře se hráči ujmou rolí Inklingů, svérázných postaviček, které se dokáží proměnit v oliheň stisknutím jediného tlačítka. Po rozplesknutí nepřítele a následném pokrytí úrovně barevným inkoustem se hráči mohou proměnit v olihně a rychle proplouvat vlastním inkoustem, nebo jej využít k ukrytí před nepřáteli.

Splatoon nabízí spoustu nových herních možností: Týmy z celého světa se mohou těšit na on-line režim čtyři-na-čtyři, bitvu "Turf". V něm musí bojovníci pokrýt většinu země inkoustem s barvou jejich týmu, přičemž používají Wii U Gamepad k zobrazení aktuálního pokrytí mapy inkoustem. Ranked souboje proti sobě postaví zkušené hráče v intenzivních bitvách, zatímco v "Battle Dojo" módu mohou hráči hrát jeden-na-jednoho proti přátelům. Splatoon má obrovskou podporu hry pro jednoho hráče, kde jej naučí jak používat inkoust k plavání, skrývání se a šplhání po stěnách, to vše v rámci snahy překazit plány zlovolné Octarianské armády. Hráči mohou taktéž využít amiibo postavičky (v prodeji samostatně), aby získali přístup ke speciálním dovednostem a výhodám, které jinak ve hře získat nemohou.

Zdroj: null

Splatoon

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
29. 5. 2015
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře