Netflix představil několik nových animovaných seriálů podle her – Tomb Raider, Splinter Cell nebo Devil May Cry

novinka  3
Martin Šmíd, dnes, 9:01
Dnes v noci uspořádal Netflix svoji prezentaci Geeked Week 2024, během níž představil několik připravovaných animovaných projektů, mezi nimiž jsou i ty, které jsou inspirované oblíbenými videoherními sériemi. Dočkali jsme se plnohodnotného traileru na Tomb Raidera, ale také kratšího teaseru na Devil May Cry, případně oznámení seriálů Splinter Cell nebo Cyberpunk. Více najdete níže v novince.

Jako první tu máme plnohodnotný trailer na animovaný seriál Tomb Raider, který bude mít premiéru na Netflixu už 10. října. „Po událostech z videoherní trilogie Survivor opustila Lara Croft (Hayley Atwell) své přátele a vydává se sama na stále nebezpečnější dobrodružství. Musí se však vrátit domů, když je z panství Croftů ukraden nebezpečný a mocný čínský artefakt. Její následné pátrání ji zavede na dobrodružnou cestu kolem světa a do hlubin zapomenutých hrobek, kde bude nucena konfrontovat své pravé já a rozhodnout se, jakou hrdinkou se chce stát,“ stojí v popisku seriálu.

Dále byl představen zcela nový animovaný seriál podle úspěšné videoherní předlohy Splinter Cell, na němž pracuje Netflix s Ubisoftem, přičemž hlavního hrdinu Sama Fishera, který je členem americké organizace Third Echelon, namluví herec Liev Schreiber. O režii seriálu se postará duo Guillaume Dousse a Félicien Colmet-Daage, o scénář zase Derek Kolstad. Doufejme, že seriál dopadne dobře. Kdy se ho dočkáme, zatím oznámeno nebylo. 

Už nějakou dobu víme, že je v přípravě animovaný seriál podle úspěšné videoherní značky Devil May Cry od Capcomu. Dnes jsme se dočkali kratšího traileru, v němž se vrací ikonický hrdina Dante. Za seriálem stojí Studio Mir a Adi Shankar. Dočkat bychom se ho měli v dubnu příštího roku. 

Animovaný seriál Arcane, jenž se odehrává ve světě League of Legends, zaznamenal obrovský úspěch a odnesl si i řadu ocenění. Není proto divu, že se vrací s druhou sérií. První část bude mít premiéru už 9. listopadu, druhá bude následovat 16. listopadu a třetí 23. listopadu. Podívejte se na nový trailer. 

Netflix dnes oznámil i další spolupráci se studiem CD Projekt RED, výsledkem čehož by měl být další animovaný seriál z univerza Cyberpunku. Více podrobností se dozvíme později. 


Zdroj: TZ

Komentáře