Launch trailer na bojovku Jump Force

novinka  3
Martin Šmíd, 11. 2. 2019 16:14
Tento týden nevychází jen očekávané akční hry jako Metro Exodus, Crackdown 3 nebo Far Cry New Dawn, ale i docela ambiciózní bojovka Jump Force od Bandai Namco. V ní se objeví hned 42 bojovníků z oblíbených sérií jako Dragon Ball, Naruto, One Piece, Hunter x Hunter, JoJo’s Bizarre Adventure a dalších. Dnes vývojáři na hru vypustili launch trailer, podívat se na něj můžete níže v novince. Jump Force vychází pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Popisek od výrobce

Zcela poprvé jsou slavní manga hrdinové vrženi do našeho světa - aby se spojili a společně bojovali proti ultimátní hrozbě a určili tak další osud celého lidstva. Hra Jump Force přináší ty nejnovější herní technologie a neuvěřitelně realistický design.

Klíčové prvky:

  • Unikátní zasazení spojující reálný svět se světem Jump Force. Ale co zapříčinilo tento chaos? A co jsou zač ty podivné kostky plující po nebi?

  • Seznamte se s Jump Force - epickou aliancí těch nejmocnějších manga hrdinů ze sérií Dragon Ball, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter X Hunter a mnohem více.

  • Působivě realistická grafika a design, které společně dávají život legendárním postavám.

  • Rozsáhlé online možnosti - vytvoř si svůj vlastní avatar a přijdi do styku s ostatními hráči prostřednictvím režimu Online Lobby.

Zdroj: Tisková zpráva

Jump Force

ps4xone
Bandai Namco, Spike Chunsoft
Datum vydání hry:
12. 2. 2019
Žánr:
Bojovka
KARTA HRY

Komentáře