Launch trailer na akční hru The Surge

novinka  12
Martin Šmíd, 12. 5. 2017 13:17
Herní vydavatel Focus Home Interactive před malou chvílí vypustil launch trailer na svoji docela očekávanou sci-fi akční hru The Surge, za níž stojí vývojáři ze studia Deck 13. Na trailer se podívejte níže v novince. Hra The Surge vychází příští týden v úterý pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. My vám v brzké době přineseme video s první hodinou hraní, rovněž se můžete začátkem příštího týdne těšit na naší recenzi.

Celá tisková zpráva

Umět vyvážit riziko a zisk je při soubojích ve hře The Surge klíčové, neboť jedinečný systém kořisti vám poskytuje větší kontrolu nad tím, co z poražených nepřátel získáte. V brutálním souboji zaměřujte jednotlivé části těla, poškoďte je kombinací vertikálních a horizontálních útoků a posléze danou část zcela odsekněte – a to, co useknete, přímo ovlivní, kterou část vybavení získáte jako kořist. Při střetu s nepřítelem budete čelit obtížnému rozhodnutí: zaměříte se na neozbrojenou část těla, aby byl souboj kratší, nebo zariskujete a vrhnete se do delšího a nebezpečnějšího boje, abyste měli šanci na získání nové součásti vybavení?

Počítejte s tím, že se budete muset utkat s těmi nejnáročnějšími protivníky, takže rychlost a zaujetí správné pozice jsou velmi důležité. Pomocí svých exo-posílených úskoků, bloků, skrčení a skoků se vyhýbejte útokům, ale hlídejte si výdrž a snažte se vždy být na správném místě, abyste mohli zasáhnout kýženou končetinu – anebo abyste se vyhnuli potenciálně smrtící ráně. Pravidla souboje platí pro vás i pro vaše nepřátele: když vás zasáhnou do neozbrojené končetiny, sejmou vás rychleji. Využívejte slabin svých protivníků a zároveň vyvažujte ty svoje, abyste si z boje mohli odnést jejich výbavu!

Zdroj: Tisková zpráva¨

The Surge

ps4xone
Focus Home Interactive, Deck13
Datum vydání hry:
16. 5. 2017
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře