Informace z tiskové zprávy o Dishonored 2

novinka  0
Martin Šmíd, 15. 6. 2015 11:32
Vývojáři z Arkane Studios dnes časně ráno konečně potvrdili, že připravují akční hru Dishonored 2 pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, o níž se spekulovalo už několik let. Určitě jste si užili první trailer, který musel na hru pořádně navnadit, vyjít by měla příští rok. Nyní k nám doputovalo několik dodatečných informací v tiskové zprávě, které si pro sebe nenecháme. Zde jsou.

„Zopakujte si roli vraha s nadpřirozenými schopnostmi v Dishonored 2, očekávaném pokračování Hry roku 2012 od Arkane Studios. Prozkoumejte svět díky dvěma postavám - Emily Kaldwin nebo Corvo Attano. Oba vrahové mají své vlastní nadpřirozené schopnosti, zbraně a jedinečné věcičky, pomáhající jim nejen v boji. Definujte svůj herní styl mícháním pohlcující akce, vražděním, plížením, mobilitou a brutálním soubojovým systémem. Používejte různé nástroje pro kreativní eliminování protivníků, rozhodněte se, zda je jen sledovat, nebo na ně nemilosrdně zaútočit se všemi zbraněmi. Nevykazujte žádné slitování a zanechejte chaos, nebo najděte jiný způsob, jak odstranit své protivníky. Více než kdy jindy, rozhodnutí, která učiníte, budou mít dopad nejen na samotnou misi, ale i konec hry,“ píše se v tiskové zprávě.

„Dishonored 2 se odehrává 15 let po poražení Lorda Regenta, kdy krysí mor přešel už do historie. Jako Emily Kaldwin nebo Corvo Attano budete cestovat mimo legendární ulice Dunwallu do Karnaca, kdysi oslnivého pobřežního města, které je klíčem k dosazení Emily zpět k moci. Jako outsider s novými nadpřirozenými schopnostmi stopujte své nepřátele a navždy změňte osud Říše,“ dodává tisková zpráva. 

Zdroj: Tisková zpráva - Bethesda Softworks

Dishonored 2

ps4xone
Bethesda Softworks, Arkane Studios
Datum vydání hry:
11. 11. 2016
Žánr:
Střílečka, RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře