Hra The Quarry dostává první vysoká hodnocení

novinka  10
Martin Šmíd, 8. 6. 2022 16:43
Koncem týdne vyjde očekávaná hororová adventura The Quarry od studia Supermassive Games (Until Dawn). Dnes odpoledne padlo embargo na recenze, takže už můžeme z nich usoudit, že hra The Quarry nedopadla vůbec špatně. Dopadla vlastně dost dobře, protože si většinou odnáší velmi dobré známky, jak můžete vidět sami níže v novince.

„The Quarry navazuje tam, kde Until Dawn skončilo, a představuje další skupinu osobitých teenagerů, které se budete snažit udržet naživu. Nebo taky ne.“  – 9/10 (Gamespot)

„The Quarry je jednou z nejlepších her studia Supermassive Games, která připomíná slavné časy Until Dawn.“ – 9/10 (God is a Geek)

„Přál bych si, aby měl hráč v rukou více akce, ale nemohu popřít, že některé volby jsou strhující, zejména když vedou k naprostému chaosu. Jakmile začne zběsilé pobíhání po lese, temné záhady a vzrušení z udržování lidí naživu jsou silnými háčky, které vás udrží v napětí až do závěrečných titulků." – 8.5/10 (GameInformer)

„The Quarry je komorní napínavá jízda, jejíž jádro tvoří fascinující záhada.“ – 4/5 (Attack of the Fanboy)

„Pro nezasvěcené, kterých bude na jiných platformách než Sony jistě hodně, The Quarry přináší nezapomenutelný hororový příběh plný intenzivních momentů.“ – 7.5/10 (PlayStation LifeStyle)

Naší recenzi si budete moci přečíst v následujících dnech. 

Zdroj: Tisková zpráva

The Quarry

ps4ps5xsxxox
2K Games, Supermassive Games
Datum vydání hry:
10. 6. 2022
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře