Hitman: Absolution – sázka na stealth i akci

novinka  10
Martin Šmíd, 11. 1. 2012 17:31
Dneska se na internetu objevilo několik zajímavých preview článků na hru Hitman: Absolution, které většinou dosavadní ukázky chválí. Dokonce jsme se z nich dozvěděli několik nových detailů, ze kterých budou nadšeni především fanoušci série. Vývojáři už od počátku říkají, že hráč si bude moci vybrat, jak bude hrát, což samozřejmě neplatí jen pro to, jak postupovat ve stealth režimu. Samozřejmě, ten je pořád důležitý a spousta hráčů bude nového Hitmana hrát v něm, ale také bude spousta scén možno řešit akcí.

„V prvé řadě chci říci, že Hitman: Absolution je hlavně o stealth postupu. Pokud se vám líbil v předchozích hrách, dostanete ho i zde. Chceme ale také, abyste mohli pokračovat akčně, pokud jste tento typ hráče. V předchozích dílech, pokud jste šli do akce, nepřátelé po vás šli, takže jste měli pocit selhání, a i toho, že je něco špatně. Nyní jsme se chtěli vydat trošinku jinak, takže pokud budete hrát akční cestou, bude to pro vás zajímavý zážitek. Rovněž bude možné během hraní přepínat mezi akcí a stealth postupem. Máte kdykoliv možnost, jak pokračovat,“ řekl hlavní producent hry, Hakan Abrak.

Vývojáři navíc při nové prezentaci ukázali, jak herní styl má vliv na herní svět. Ostatně, od tohoto se bude odvíjet, kolik nepřátel po vás v dané chvíli půjde. Pokud zvolíte akční cestu, bude jich daleko více. Stále ale víme o samotné hře velmi málo, abychom mohli soudit, jak dopadne. Hitman: Absolution by měl vyjít během tohoto roku pro Playstation 3 a Xbox 360. V plánu je i limitovaná edice, která bude oznámena později. Nyní se můžete podívat na nádherné nové obrázky, které nemůžou nechat v klidu žádného fanouška - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=hitman-5-1361 . Hitmane, věříme ti!
Zdroj: vg247

Hitman Absolution

ps4ps3x360
Square Enix, Io Interactive
Datum vydání hry:
20. 11. 2012
KARTA HRY
8/10

Komentáře