Halo: Spartan Assault je hra pro zařízení se systémem Windows 8 a Windows Phone 8

novinka  9
Martin Šmíd, 4. 6. 2013 15:45
Nedávno si Microsoft zaregistroval název Halo: Spartan Assault, takže se fanoušci ptali, co se pod ním ukrývá. Dnes ráno unikla na internet fotografie, na které byla tato hra uvedena pro Xbox One, ale jak se nyní ukázalo, jednalo se o podvrh. Skutečnost je totiž úplně jiná. Halo: Spartan Assault je totiž hra určená pro zařízení se systémem Windows 8 a Windows Phone 8. Trailer a další informace o Halo: Spartan Assault naleznete níže v novince, hra bude k dispozici přes Windows a Windows Phone Store za 6,99 dolaru.

Akční střílečka bude první hrou z prostředí Halo světa, určenou pro dotyková zařízení. Zábavu ze světa Halo zprostředkuje nejen na cestách, ale i při volných chvílích a to jak stávajícím fandům, tak i úplným nováčkům. Děj se odehrává mezi událostmi Halo 3 a 4 a zanese hráče hlouběji do lidského konfliktu s mimozemskou rasou Covenant. Připraveno je celkem 25 rozsáhlých misí. V kůži jednoho z hrdinů sloužících na palubě vesmírné lodi UNSC Infinity projdete první misí programu Spartan Ops a budete i u vzestupu velitelky Sarah Palmerové.

Kromě intenzivního příběhu a soubojů se zástupy nepřátel hra přináší i sociální prvky, například porovnání výsledků s přáteli, žebříčky nebo týdenní výzvy. Majitele Halo 4 pro Xbox 360 potěší rovněž propojení s tímto titulem. Budou moci získat další zkušenosti, více než 40 nových achievementů, speciální emblém pro Halo 4 Spartan Career, medaile a další nově integrované prvky z Halo ságy.

Zajímavosti Halo: Spartan Assault
• Originální Halo gameplay
• Nová příběhová linie mezi Halo 3 a 4
• Intuitivní ovládání jak pro dotyková zařízení, tak i pro klávesnici a myš
• Integrace s Halo 4
• Nakupování vylepšení přímo ve hře
• Pouze pro zařízení se systémem Windows 8 nebo Windows Phone 8

Zdroj: Tisková zpráva, Microsoft

Halo: Spartan Assault

x360xone
Vanguard Games, 343 Industries
Datum vydání hry:
18. 7. 2013
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY

Komentáře