Grand Theft Auto Onlline - oficiální informace

novinka  9
Martin Šmíd, 25. 9. 2013 21:30
Součástí akční hry Grand Theft Auto 5 je i multiplayerová část Grand Theft Auto Onlline, která se pro mnohé z vás stane od 1. října druhým domovem. Rockstar dnes vydal tiskovou zprávu, v níž odhalil obsah, který bude dostupný od prvního dne, ale také plánované novinky, které se do hry dostanou v následujících týdnech zcela zdarma. Byly i potvrzenky mikrotransakce, které ovšem slouží jen pro rychlejší vydělání peněz. Níže naleznete všechny potřebné informace. Pak už jen stačí počkat pár dnů na spuštění.

Obsah od 1. října
Otevřený svět zločinu a chaosu: Vydejte se na vlastní pěst nebo se svými kamarády na průzkum celého světa. Můžete zajít na film, zajezdit si na horském kole, jít si zastřílet na střelnici nebo na celou řadu dalších aktivit. Chcete porušit zákon? Můžete vykrást samoobsluhu, jít postřílet gang nebo ukrást obrněný vůz, abyste si vydělali peníze a zapracovali na své pověsti.
Práce: Los Santos a Blaine County nabízejí spoustu příležitostí pro trestní zločin. Jsou tu nejrůznější loupeže, ale i další nezákonné aktivity, které můžete provozovat sami nebo se svými kamarády.
Závody: Hra nabízí klasické pouliční závody, ale můžete si dát i off-road tratě. Také tu jsou závody na člunech na otevřeném moři, případně můžete vzít letadlo a dát si nějakou tu leteckou událost. Také tu je připraven speciální Rally režim, v němž budete muset spolupracovat s kamarádem. Zatímco jeden bude řídit, druhý bude navigovat.
Sporty: Připojte se ke svým kamarádům, s nimiž si můžete zajít na tenis, golf, base jumping a další sporty, abyste si vydělali peníze a zvýšili svoji reputaci.
Vytvoření postavy: Můžete si vytvořit svoji vlastní postavu skrze editor Character Creator. Můžete si dále nakupovat nové oblečení, ale i upravovat svůj automobil ve své garáži. Možnost je také upgradovat zbraně.
Pověst: Pověst si vylepšujete veškerou akcí, kterou v Grand Theft Auto Online vykonáte. Jakmile poleze nahoru vaše hodnost, budete mít přístup k novým funkcím, lepším zbraním i novým kontaktům, které vám dají další úkoly. Peníze ve hře můžete utrácet za nová oblečení, auta, zbraně, nemovitosti a celou řadu dalších věcí. Peníze můžete vydělávat rychle třeba přepadením obrněného vozidla, ale také pouličními závody. Bude také možné si koupit za reálné peníze ty virtuální, abyste mohli hned nakoupit spoustu nových věcí. Nemusíte ale ve hře za nic utrácet reálné peníze, jde opravdu jen o bonus. Nehledě na to, že Rockstar slibuje daleko rychlejší přísun peněz, než jak tomu je v singleplayeru.

Plánované aktualizace
Během několika dalších týdnů bude Rockstar pracovat na nových aktualizacích, které budou pochopitelně zdarma. A na co se můžete těšit?
The Content Creator: Tento editor vám umožní, abyste si mohli vytvářet své vlastní Deathmatch hry a závody.
The Beach Bum Pack: Nabídne čtyři plážová vozidla a více jak 300 nových věcí a dvě nové zbraně
Capture the Flag: Do Grand Theft Auto Online přibude v následujících týdnech i tento populární režim, který samozřejmě budete moci využít i v editoru The Content Creator.
Heists: Tato aktualizace přidá populární Heists mise, které budou od vás i vašeho týmu kamarádů vyžadovat důkladné plánování a maximální týmovou spolupráci. Do baráku vám navíc přibude vlastní plánovací tabule.

Zdroj: null

Grand Theft Auto V

ps3x360
Rockstar, Rockstar
Datum vydání hry:
17. 9. 2013
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře