Gran Turismo Sport dostane uzavřenou betu

novinka  47
Martin Šmíd, 9. 3. 2017 18:15
Studio Polyphony Digital dnes oznámilo uzavřenou betu pro svoji očekávanou závodní hru Gran Turismo Sport, která odstartuje první fází už příští týden. Bohužel pro evropské hráče, betaverze se bude týkat zatím jen vybraných hráčů ze Severní Ameriky. Až do druhé fáze následně budou přizváni i hráči z Evropy, kdy druhá fáze začne, zatím nevíme. Každopádně níže naleznete nejen oznamující trailer, ale i další podrobnosti k betaverzi.

Kazunori Yamauchi, prezident Polyphony Digital Inc.

Zdravíme všechny fanoušky GT!

My v Polyphony jsme velice nadšení, že můžeme ohlásit uvedení uzavřené BETAVERZE Gran Turismo Sport. Účastníci BETAVERZE se v obtížných závodech utkají se soupeři z celé země, možná i celého světa, a získají šanci podívat se, jak Gran Turismo vydláždí cestu budoucnosti závodění.

Během jednotlivých etap BETAVERZE budou mít účastníci každý den možnost vybrat si ze střídajících se vozů a tratí a závodit on-line mezi sebou. V tomto období se výběr tratí a vozů bude měnit tak, abychom si byli jistí, že nabídneme různé kategorie závodů i sestavy tratí, které naše fandy GT pořádně prověří!

Uživatelé také poprvé uvidí, jak byl v GT Sport integrován řidičský profil. Uvedení systémů hodnocení sportovního chování (sleduje chování hráče na tratí) a hodnocení jezdce (reprezentuje celkovou rychlost hráče a jak dobře si vede v závodech) pak pro každý závod zajistí přirozené vytváření vyvážených skupin soutěžících jezdců a účast rovnocenných soupeřů v on-line závodech.

Úvodní fáze BETAVERZE startující 17. března bude dostupná pouze pro vybraná PSN ID z USA.

Tak jako u většiny BETAVERZÍ i v tomto případě potřebuje vývojový tým sbírat data optimálním způsobem, a proto je třeba velikost zkušebního vzorku navyšovat postupně po etapách. Pro uvedení BETAVERZE jsme dospěli k závěru, že časové rozdíly mezi oblastmi v USA budou pro náš vývojový tým v Tokiu nejvhodnější.

V úvodní fázi budou naše servery uživatelům během dne přístupné v určitých časech. S blížícím se uvedením BETAVERZE uveřejníme tyto časy na našich sociálních sítích a webu GT.com.

Spolu s navyšováním velikosti BETAVERZE pak budou k účasti ve 2. fázi uzavřené BETAVERZE přizváni i hráči, kteří se přihlásili do evropského fóra PlayStation nebo obdrželi přímý e-mail. Volná místa budou omezená, takže pokud se nedostanete do 2. fáze, nezapomeňte s blížím se uvedením sledovat další dění kolem BETAVERZE!

Přihláška do evropské betaverze.


Zdroj: Tisková zpráva

Gran Turismo Sport

ps4psvr
SCEE, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
18. 10. 2017
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře