Gran Turismo 6 dostalo update 1.09 s vozidlem Volkswagen GTI Roadster

novinka  19
Martin Šmíd, 18. 6. 2014 12:30
Vývojáři z Polyphony Digital se po menší odmlce zase přihlásili s novým updatem do své závodní hry Gran Turismo 6, který si nyní můžete stáhnout. Opravuje některé nedostatky a přidává menší novinky, seznam naleznete níže v novince. Fanoušky budou z tohoto updatu asi nejvíce zajímat dvě verze tratě Red Bull Ring a vozidlo Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo, které bylo do hry přidáno. Více se i o něm dozvíte níže, takže se dejte do čtení.

Red Bull Ring
Do hry byly přidány dvě verze tratě „Red Bull Ring“, a to celá a zkrácený okruh. Jedná se o velmi rychlý okruh s dlouhými rovinkami, mezi nimiž na vás čekají obtížné zatáčky. Zvládnutí těchto náročných ostrých zatáček výrazně ovlivní váš výsledný čas kola. V roce 2014 se po 11leté přestávce na tuto trať opět vrátily závody seriálu Formule 1; tento okruh dnes dokonale spojuje to nejlepší z minulosti se současností.

Byly představeny nové vozy
Do [Autosalónu] v sekci [VOZY] na obrazovce „Mé centrum“ byly přidány následující vozy. Tyto vozy najdete ve stejné sekci také pod položkou [Doporučené vozy]:
• GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN ‘13
• Lexus IS F CCS-R ‘11
• Toyota TS030 Hybrid ‘12

Úpravy fyziky simulačního modelu
Aktualizace fyzikálního modelu hry „Gran Turismo 6“ přinesla následující změny:
(1) Byla vylepšena dynamika vozu při jízdě po nerovných površích;
(2) Došlo ke změně účinku geometrie pneumatik (především u možnosti „Odklon kola“);
(3) Bylo vylepšeno řízení některých vozů s těžkou zádí;

Adekvátně výše uvedeným změnám bylo rovněž upraveno výchozí nastavení tuningových dílů.

Další úpravy vozů
U některých modelů Mitsubishi Lancer Evolution X je nyní možné v [Jízdním nastavení] v „rychlé nabídce“ povolit [Aktivní řízení].

Další vylepšení a úpravy off-line režimu
- [Záznamník dat] lze nyní během časovek otevřít z „rychlé nabídky“. Vezměte však prosím na vědomí, že takto budou dostupné pouze některé funkce. Další podrobnosti se dozvíte v on-line manuálu.
- Pod [Úpravy vozu] byla přidána volba [Obnovit původní nastavení], která umožňuje vrátit vůz do stavu, jako když byl nový.
- Na tratích se signalizací jsou nyní povolené starty na signál.

Další vylepšení a úpravy on-line režimu
- Odpočítávání, které se nyní na obrazovce Otevřené lobby zobrazuje v pravém dolním rohu, ukazuje čas zbývající do startu závodu a čas do konce volby tratě.
- Došlo ke změnám nahrávacích časů u driftů a časovek (úseků).

Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo
Na úspěšném základu GTI DNA připravili designéři Volkswagenu skutečně výrazný supersport: „GTI Roadster Vision Gran Turismo“.

Design znatelně vychází z úspěšné historie GTI: stylové designové prvky z různých generací GTI ilustrují mimořádnou pozornost, jež byla vývoji tohoto vozu věnována. Roadster, který se pyšní vizionářským designem, slibuje bezprostřední zážitek z jízdy – extrémní zrychlení si díky nízkému čelnímu sklu můžete vychutnat na vlastní kůži.

„GTI Roadster, Vision Gran Turismo“ pohání 3litrový šestiválec se dvěma turby VR6 TSI, který poskytuje výkon 510 Hp (503 BHP) a enormní točivý moment 665 Nm (67.8 kgfm). 7rychlostní dvojspojková převodovka se sportovním naladěním zajišťuje na závodní trati fenomenální akceleraci a rychlé řazení převodových stupňů.

Přední i zadní spoiler byly aerodynamicky optimalizovány a spolu se zadními integrovanými prvky difuzoru poskytují vozu dostatečný přítlak, který zajišťuje excelentní přilnavost k vozovce. Vůz je vybavený 20palcovými koly 235/35 (vpředu) a 275/30 (vzadu) a jeho masivní točivý moment je díky pohonu všech 4 kol spolehlivě přenášen na trať. Supersport je dále vybavený odvětrávanými keramickými brzdami s průměrem 380 mm vpředu a 356 mm vzadu.

„GTI Roadster, Vision Gran Turismo“ má jasně sytě červenou metalickou barvu, moderní interpretaci klasické červené GTI.

Výsledkem je fascinující, mimořádně dynamický a extrémně sportovní vůz s propracovaným designem určeným pro závodní dráhy, ve kterém mohou hráči získat jedinečný dojem, jaké to je řídit vůz ze světa GTI.

Zdroj: null

Gran Turismo 6

ps3
Sony Computer Entertainment, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
6. 12. 2013
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře