Gears of War série oslavuje deset let od svého vzniku

novinka  46
Martin Šmíd, 7. 11. 2016 10:59
Tento týden je tomu už deset let, co vyšel první díl výborné akční série Gears of War. Microsoft se rozhodl, že tento milník jedné ze svých nejoblíbenějších značek náležitě oslaví. „Uplynulé desetiletí zažilo vydání pěti Gears of War her, nabídlo nezapomenutelné momenty, dojímavá zakončení a posun o 25 let do budoucnosti planety Sera s vydáním Gears of War 4, která začala psát novou kapitolu. A ve středu toho všeho, co Gears činí výjimečným, jsou fanoušci. Jsme nesmírně hrdí a šťastní, že tyto chvíle s nimi můžeme sdílet pouhý měsíc po premiéře Gears of War 4. Jako projev vděčnosti jedné z nejlepších komunit zahajujeme událost 10 Years of Gears, což je série oslav, které připomínají tento důležitý milník v sérii Gears of War,“ stojí v oznámení. Už nyní si třeba můžete stáhnout balíček Tenth Anniversary Gear Pack, co nabízí, se můžete dočíst níže.

Tenth Anniversary Gear Pack
Poprvé jste se mohli potkat s Gary Carminem během kampaně Gears of War 4 v komunitě outsiderů. A Gary je nyní připravený vyrazit do boje, pokud ovšem přežije. Smrt provází rodinu Carminů od nepaměti a nová upoutávka na balíček Tenth Anniversary Gear Pack, který pošle Garyho do boje, vzdává hold rodinné tradici. Je jenom na vás, abyste ho tento měsíc zachránili, když se úkolu ujmete.

Gary Carmine je součástí speciálního balíčku Tenth Anniversary Gear Pack, který byl vytvořený speciálně pro fanoušky. Balíček dále obsahuje trojici tematicky sladěných zbraní od předcházejících bratrů Carminových, památné zbraně a emblémy ke sbírání.


Události ve hře, komunitní akce a soutěže
"Zatímco budete během celého týdne sbírat nové předměty, nezapomeňte si vyzkoušet i nové způsoby hraní v oblíbených režimech, které se vrací zpět do hry: One Shot, One Kill a režim King of the Hill jenom se zbraní Gnasher. V rámci oslav 10 Years of Gears máme připravená ještě další oznámení, komunitní události a soutěže," stojí dále v oznámení vývojářů.

Zdroj: null

Gears of War 4

xone
Microsoft Game Studios, Black Tusk Studios
Datum vydání hry:
11. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře