EA představila novinky v Ultimate Team

novinka  3
Martin Šmíd, 2. 8. 2017 14:38
Ani letos nebude ve fotbalové hře FIFA 18 chybět oblíbený režim Ultimate Team, který dozná několik změn. Třeba otevírání balíčku bude daleko dynamičtější a nemělo by jen tak omrzet. Navíc vývojáři připravili zcela nový režim Squad Battles, v němž bude možné do FUT získat zajímavé odměny. Představeny rovněž byly i legendy, s nimiž bude možné svůj tým obohatit. Na představení obou hlavních novinek se podívejte níže v novince.

IKONY FUT
Ronaldo Nazário. Maradona. Pelé. Ronaldinho. Zahrajte si ve FIFA 18 Ultimate Teamu s těmi nejkultovnějšími fotbalovými legendami. Prozkoumejte odlišné verze jednotlivých IKON, které zahrnují jedinečné předměty za pokoření zajímavých kariérních milníků.



SQUAD BATTLES
Vyzkoušejte zcela nový režim pro jednoho hráče s názvem Squad Battles a získejte hodnotné odměny. Vyzvěte týmy ostatních hráčů z komunity FUT, získejte odměny a posuňte se v žebříčcích nahoru. V rámci vybraného zápasu Squad Battle můžete také vyzvat mužstva fotbalistů, profi hráčů série FIFA či celebrit a otestovat proti nim své schopnosti a dovednosti.

Zdroj: Tisková zpráva

FIFA 18

ps4xonensw
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
29. 9. 2017
Žánr:
Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře