Diggs Nightcrawler vyjde kompletně v češtině

novinka  10
Martin Šmíd, 4. 4. 2013 11:45
Hra Wonderbook: Book of Spells si u nás získala na konci minulého roku spoustu fanoušků. Pokud novou periférii v podobě knížky máte, určitě se už těšíte na další hru, která ji využije. Tou je Diggs Nightcrawler, která jak dnes Sony oznámila, vyjde u nás v kompletní české lokalizaci. „Po obrovském úspěchu hry Wonderbook: Book of Spells, jejíž prodeje předstihly v Čechách a na Slovensku i kultovní hru Uncharted 3, přichází další hra pro příslušenství Wonderbook, která je kompletně v češtině. Hra bude obsahovat jak české titulky, tak i český dabing, pod který se podepsalo stejné dabingové studio jako pod tituly Wonderbook: Book of Spells a Sly Cooper: Thieves in Time. Diggs Nightcrawler je po Sly Cooper: Thieves in Time již druhou hrou v tomto roce, která dostala jak české titulky, tak i dabing,“ stojí v tiskové zprávě. Níže v novince se dozvíte další informace o hře Diggs Nightcrawler.

Společně s detektivem Diggsem budou mít všichni hráči možnost ponořit se do úžasného světa a prostřednictvím příslušenství knihy Wonderbook pro PS3 vyřešit zapeklitou kriminální zápletku, která poodhalí, co se stalo s vajíčkem Valdou Cvaldou. Diggs Nightcrawler nabízí mnohem více možností jak s knihou Wonderbook zacházet než nabízela hra Book of Spells – otáčet jí, naklánět, třást s ní a tak přinese nové možnosti hraní hry.

Ivan Bradáč ,Business Manager PlayStation pro ČR a SR dodává: „Detektiv Diggs není jen pouze dalším lokalizovaným titulem, ale je součástí naší strategie zpřístupnit hry pro PlayStation díky češtině co nejširšímu okruhu zákazníků. Naše úsilí nadále směřujeme tímto směrem a mohu potvrdit, že Diggs Nightcrawler není zdaleka posledním lokalizovaným titulem v roce 2013.”

Diggs Nightcrawler vyjde na jaře, plánovaná cena samostatné hry v Čechách je 499,-Kč a na Slovensku za 19,99€.

Zdroj: Tisková zpráva, Sony Czech

Wonderbook: Diggs Nightcrawler

ps3
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
29. 5. 2013
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře