Diablo 3 by mělo dostat důležitý update 2.4.0 v následujících hodinách

novinka  17
Martin Šmíd, 11. 1. 2016 18:56
Studio Blizzard už delší dobu připravuje velký update 2.4.0 pro svoji akční RPG hru Diablo 3, který přinese řadu novinek a změn. Update je v plánu i pro konzole PlayStation 4 a Xbox One, přičemž bychom se ho měli dočkat už v následujících hodinách. Vývojáři totiž chtějí update vydat ještě před 15. lednem.

A co že update obsahuje? Fanoušky mají potěšit hlavně dvě zcela nové oblasti. Eternal Woods je rozšířením známé lokace Ruins of Sescheron, kde bylo možné vidět vstup do lesa, ale zatím byla cesta blokována. To se nyní změní. Druhou oblastí je Royal Quarters, která rozšíří lokaci sídla Leorica. Kromě těchto dvou lokací je další velkou novinkou nová zóna Greayhollow Island, která nabídne nová monstra a samozřejmě spoustu odměn.

Spoustu odměn nabídnou i speciální setové dungeony. S každou postavou budete moci získat specifický set brnění, po jehož získání dostanete možnost se vydat do dungeonu. Ty nebudou náhodně generovány, jako většina ostatního obsahu, ale to moc nevadí. Důležité jsou hlavně ony odměny za tvrdou dřinu, kterých bude podle vývojářů opravdu hodně. Dále pak vývojáři slibují několik desítek nových zbraní, brnění a dalších předmětů.

Zdroj: Tisková zpráva

Diablo 3: Ultimate Evil Edition

ps4ps3x360xonensw
Activision Blizzard, Blizzard Entertainment
Datum vydání hry:
19. 8. 2014
KARTA HRY
10/10

Komentáře