DC Universe Online jde na free-to-play model

novinka  22
Martin Šmíd, 19. 9. 2011 16:48
Sony Online Entertainment oznámila, že povedená MMO hra DC Universe Online přejde na dneska populární free-to-play model. V základu tak bude pro všechny hráče zdarma, ale bude mít značná omezení. Tedy, budete mít přístupná celá města Gotham a Metropolis se všemi úkoly a dokonce i možností vstupování do lig, ale na druhou stranu sloty pro postavy budete mít jen dva. Rovněž tato free verze neobsáhne žádný DLC balíček, který si budete muset ve hře dokoupit.

Druhým typem jsou Premium účty. Hráči za ně zaplatí 5 euro měsíčně a budou mít několik výhod, jako více slotů pro postavy, větší inventář a větší limity peněz. Další DLCčka si ale budou muset dokoupit zvlášť. Nejlepším typem účtu je Legendární, který přinese vše, co ostatní účty, ale za 15 euro měsíčně získáte ještě všechny DLC balíčky zdarma, 15 slotů pro postavy a spoustu dalších výhod. DC Universe Online přejde na free-to-play model v říjnu.

Podle Sony Online Entertainment nepřechází DC Universe Online na tento model z důvodu malého počtu hráčů, ale kvůli lepšímu obchodnímu modelu, který přinese více peněz, aby se vývoj a udržování serverů vyplatilo.
Zdroj: IGN

DC Universe Online

ps4ps3nswxsxps5xone
Sony Online Entertainment, WBIE
Datum vydání hry:
11. 1. 2011
Žánr:
Bojovka, RPG, Adventura, Indie
KARTA HRY
8/10

Komentáře