Crysis 2 vyždímá PS3 do poslední kapky

novinka  80
Martin Šmíd a Petr Strecker, 15. 2. 2010 16:53
Když bylo oznámeno, že akční hra Crysis 2 míří i na konzole, všichni se ptali, jak bude samotná hra na konzolích vypadat. Pokud budeme věřit redaktorovi Official PlayStation Magazine UK, Garymu Steinmanovi, tak crysis 2 vypadá na konzoli Playstation 3 naprosto úchvatně a jen těžko se mu přibližuje nějaká jiná hra po grafické stránce. Vývojáři se navíc nechali slyšet, že Crysis 2 je po grafické stránce ještě hezčí hrou, jak nedávno vydaný Uncharted 2. Nyní už ale slova redaktora OPM UK.

"Ano, je to PC značka, ale jakmile se o ní mluví jako o jedné z nejlepších FPS her pro velkou šedou krabici, už musíme přemýšlet dále."
"To ale není jediný důvod, proč jsem uvedl Crysis 2 na obálku. Před několika měsíci se můj starý přítel z EA dostal až k tajným materiálům, na nichž je hra vidět v akci. Bylo to přímo omračující - vypadající líp jak téměř vše, co jsem kdy na PS3 viděl. A teď přichází to nejlepší - všechen ten úžasný masakr, metropolitní zkáza, dynamické nasvícení a realtime destrukce nebyly generovány na PC, ani na Xboxu 360, ale na PS3!"

Dále pokračoval Gary Steinman tím, že Crysis 2 vyždímá z PS3 všechen výkon.
"Jasně, tahle kráska byla postavená proto, aby použila všechnu tu masivní sílu, kterou PS3 nabízí - což není vůbec k smíchu, vezmete-li v potaz fakt, že původní Crysis byl při vydání nehratelný na standartních PC."
"5 minut potom, co můj kámoš odešel, jsem začal tahat za nitky, abychom byli první magazín, který odhalí Crysis 2 v celé své kráse. Tady to je,“ zakončil svůj proslov Gary Steinman.

Crysis 2 vyjde koncem roku pro Playstation 3 a Xbox 360.
Zdroj: n4g

Crysis 2

ps3x360
EA Games, Crytek
Datum vydání hry:
22. 3. 2011
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře