Bungie odhalilo Destiny: Rise of Iron - informace a trailery

novinka  22
Martin Šmíd, 9. 6. 2016 19:32
Studio Bungie dnes během krátkého streamu oznámilo rozšíření Rise of Iron pro akční megahit Destiny, které vyjde letos v září. V předchozích novinkách jsme vás informovali o ceně a speciálnímu dárku pro předobjednávky, nyní se podíváme na první informace, co rozšíření přesně nabídne. Vývojáři nechtěli hned v prvním streamu vše ukázat a představit, hodně novinek si schovávají na pozdější dobu (E3 a speciální letní streamy). Každopádně níže si můžete přečíst, co zatím o Destiny Rise of Iron víme.

Rozšíření Destiny Rise of Iron by se dalo rozdělit do čtyř částí. První nabídne výpravnou příběhovou kampaň s novými filmečky, misemi a novými úkolovými linkami, za které bude možné získat zajímavé odměny. Příběh se bude točit kolem Lorda Saladina, patřícího mezi Železné pány, kteří v minulosti bránili lidstvo a snažili se obnovit starou civilizaci. Následně se ale setkali s velkým zlem a nemohli ho porazit. Přežil jen Lord Saladin, který neustále vzpomíná na své padlé bratry a sestry.

Nebudou chybět ani nová místa, velkou lokací bude Plaguelands, do níž se podíváte během nových misí, ale také bude obsahovat zcela nové public eventy, různá tajemství a bossy. Podíváte se ovšem i do lokace Felwinter Peak (zřejmě nový sociální prostor s novými NPCčky, protože jde o horskou pevnost Železných pánů) a The Wall.






O nových Patrolách, Public Eventech jsem se už zmínil, ale chybět nebudou ani zcela nové Strike mise, přičemž vývojáři slibují i několik předělaných starších Strike misí, které budou obsahovat zcela nové protivníky. Tím nejzajímavějším ovšem bude nový raid pro 6 hráčů, o němž vývojáři nechtějí moc mluvit, aby fanoušci byli následně překvapeni.

S novou oblastí přicházejí i noví nepřátelé, zmutovaní Falleni. Každý tento Fallen (The Devil Splicers) má speciální implantáty, jsou loajální k House of Devils, přičemž využívají zcela novou technologii Siva, díky níž se mohou transfomovat.

PvEčko je pochopitelně jedna část, ale velké novinky dozná i PvP Crucible. Vývojáři slibují zcela nové herní prvky, ale i nové mapy a herní režimy, o nichž se dozvíme více informací během E3 a následně během léta. Pokud patříte mezi fanoušky PvP části Destiny, měli byste si přijít na své. Vrátí se ve třetím roce i Trials of Osiris se zcela novou sadou brnění a zbraní, na ukázku se můžete podívat níže.

Vývojáři slibují zvednutí light levelu, ale ještě probíhají interně diskuze, na jaké číslo se nakonec zvedne. Jakmile dospějí k nějakému rozhodnutí, dají hned hráčům vědět, jaký bude nový strop pro light level.

Bude možné získat speciální ohnivou sekyru. Jedná se ovšem jen o Relic, takže ji nebude možné vlastnit jako meč, ale jen získat na omezený čas jako Scorch Cannon.


Za předobjednávku bude možné získat speciální Iron verzi Gjallarhornu. Ostatní se budou muset spokojit s normální, která ale bude mít pořád obrovskou sílu.


Oznamující trailer

Zdroj: Tisková zpráva

Destiny Expansion: Rise of Iron

ps4xone
Activision, Bungie
Datum vydání hry:
20. 9. 2016
KARTA HRY
8/10

Komentáře