Battlefield: Bad Company 2 na pultech + launch trailer

novinka  26
Martin Šmíd, 5. 3. 2010 16:35
Společnost Electronic Arts a studio DICE dnes oznámily zahájení prodeje svého titulu Battlefield: Bad Company 2. Hra Battlefield: Bad Company 2 si vysloužila celosvětové uznání svým zpracováním intenzivní moderní válečné akce z pohledu první osoby, úchvatného ničitelného prostředí a hladce běžícího multiplayeru.

„Jsme nesmírně hrdí na to, že přicházíme s hrou, o níž se domníváme, že je dosud nejlepší z celé série Battlefield. Její fanoušci se mohou těšit na návrat sandboxového prostředí, doplněného o nádherně ztvárněnou krajinu různých typů, a výborně zpracovanou akci v bojových prostředcích – to vše je navíc plně ničitelné. Velmi se také těšíme na nové hráče FPS a akčních her, které Battlefield: Bad Company 2 přesvědčí svou spontánností a přitažlivostí,“ uvedl Patrick Bach, vedoucí producent Battlefield: Bad Company 2.

Pokud ještě váháte nad nákupem hry Battlefield: Bad Company 2, můžete si počkat na naší recenzi, kterou přineseme příští týden, nebo si můžete pustit vysoce kvalitní launch trailer, který naleznete v novince.
Zdroj: TZ

Battlefield: Bad Company 2

ps3x360
EA Games, EA DICE
Datum vydání hry:
2. 3. 2010
Žánr:
Střílečka, Simulátor, Strategie, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře