Ve hře Two Point Campus nebude chybět kurz archeologie

novinka  4
Martin Šmíd, 16. 2. 2022 18:05
Sega dnes odpoledne oznámila, že v její připravované hře Two Point Campus nebudou chybět kurzy archeologie. „Vždy jste toužili objevovat starověké ruiny, vykopávat dávno ztracené artefakty nebo nalézt pozůstatky dávných civilizací? V Two Point Campus můžete nosit klobouk, profesora hledajícího dobrodružství a přihlásit své studenty do kurzu archeologie, kde budou kopat, skenovat a oprašovat svou cestu k bohatství a slávě,“ stojí v tiskové zprávě. Více se dozvíte níže v novince, kde naleznete i dnešní trailer.

Tisková zpráva

V tomto prvním krátkém videu ze série kurzů pro Two Point Campus nahlédnete do třídy archeologie, kde studenti čelí řadě výzev k odhalování artefaktů. Vaši studenti mohou používat nástroje, jako jsou lopaty, kartáče a detektory kovů, k objevování předmětů, které jsou roztroušeny po několika vykopávkách. Ujistěte se, že své studenty a zaměstnance dobře vyškolíte, protože čím více toho vědí, tím neobyčejnější věci vyhrabou.

Two Point Campus vyjde 17. května letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One a Xbox Series X/S. Hráče na PC a konzolích Xbox určitě bude zajímat, že hra bude od prvního dne dostupná i v rámci předplatného Xbox Game Pass.

Zdroj: Tisková zpráva

Two Point Campus

ps4xonenswps5xsx
2K Games, Two Point Studios
Datum vydání hry:
9. 8. 2022
Žánr:
Simulátor, Strategie, Adventura, Indie
KARTA HRY
8/10

Komentáře