Tři nová DLCčka do Need for Speed Most Wanted

novinka  8
Martin Šmíd, 27. 2. 2013 10:30
Pokud si ještě užíváte závodní hru Need for Speed Most Wanted od studia Criterion Games, jistě vás bude zajímat nový obsah, který se včera objevil na Xbox LIVE Marketplace a v polovině příštího měsíce doputuje i na Playstation Store. Nový obsah je rozdělen do tří samostatných DLC balíčků - Terminal Velocity, Movie Legends a Heroes. Také si můžete koupit všechny tři nové DLC balíčky v jednom větším Deluxe DLC Bundle, takže ušetříte několik desítek korun. Co vše nová DLCčka nabízí, si můžete přečíst níže, kde rovněž naleznete trailer.

Need for Speed Most Wanted Terminal Velocity - V tomto balíčku dostanou hráči příležitost projet se, zaskákat si a zadriftovat si po Hughes International Airport, nové rozsáhlé lokaci ve Fairhaven City. Usedněte za volant nových aut, jako je například Porsche 918 Spyder 2013, BMW 1 Series M Coupe 2012, Audi RS3 2012, Ford Fiesta ST 2012 a Alfa Romeo Mito QV 2012. Tyto vozy byly vybrány díky své konstrukci a způsobu ovládání, abyste si to s nimi mohli namířit rovnou skrze letištní brány. Na druhou stranu jsou však dostatečně rychlé a lehké (i díky režimu Jump Nitrous), potřebujete-li něčím proskočit či něco přeskočit. Balíček Need for Speed Most Wanted Terminal Velocity, jenž obsahuje také 136 nových multiplayerových milníků a 10 tzv. speedlistů, 40 billboardů, 8 výsledků a mnoho dalšího, je k dostání za 1200 bodů MS Points nebo za cenu 14,99€.

Need for Speed Movie Legends - Chtěli jste se někdy projet jako vaše oblíbená hvězda akčních filmů? Nyní můžete! V tomto balíčku najdete pět nejvěhlasnějších aut, která se kdy proháněla na filmových plátnech. Postavte se svým soupeřům s elegancí pod kapotou v podobě Aston Martin DBS 2008 a Aston Martin DB5. Ti z vás, kteří se chtějí vžít do role banditů a utíkat před policií, mohou usednout za volant klenotu s názvem Pontiac Firebird Trans-Am Special Edition 1977. Na milovníky rychlých závodů a šílených honiček bude čekat Dodge Charger R/T 1970. A pro jezdce, kteří by rádi okusili rychlost blížící se mrknutí oka, tu máme zcela nové auto: Shelby GT500 1967. Balíček Need for Speed Movie Legends, jenž obsahuje také osm nových sprintů pro jednoho hráče, 136 multiplayerových milníků, 50 registračních značek a mnoho dalšího, je k dostání za 800 bodů MS Points nebo za cenu 9,99€.

Need For Speed Heroes - Vydejte se na pouť historií série Need for Speed v pětici proslulých aut: divokém Lamborghini Diablo SV z Need for Speed III Hot Pursuit, nabušeném Nissanu Skyline GT-R (R34) z Need for Speed Underground, pro driftování ideálním Nissanu 350Z z Need for Speed Underground 2, dravém Porsche 911 GT2 z Need for Speed Undercover a dokonalém BMW M3 GTR z Need for Speed Most Wanted. Otestujte tyto perly v osmi intenzivních závodech a tzv. speed runech. Balíček Need for Speed Heroes, jenž nabízí rovněž 25 nových potisků, 136 multiplayerových milníků a mnoho dalšího, je k dostání za 800 bodů MS Points nebo za cenu 9,99€.

Zdroj: Tisková zpráva, EA

Need for Speed Most Wanted (2012)

ps3x360vitawiiu
Electronic Arts, Criterion Games
Datum vydání hry:
2. 11. 2012
KARTA HRY

Komentáře