Představeno rozšíření They Shall Not Pass pro Battlefield 1

novinka  21
Martin Šmíd, 24. 1. 2017 19:01
Studio DICE dnes představilo blíže rozšíření They Shall Not Pass pro svoji úspěšnou akční hru Battlefield 1, které přinese francouzskou armádu, nové mapy i nový herní režim. Na popis rozšíření se můžete podívat níže v novince. Datum vydání zatím oznámeno nebylo, ale rozšíření bude dostupné během března.

NOVÝ HERNÍ REŽIM: FRONTLINES
Unikátní kombinace módů Rush a Conquest, ve které na aktivní válečné frontě bojujete o vzájemně propojené kontrolní body. Oba týmy bojují vždy o jeden z kontrolních bodů a po jeho obsazení se akce přesouvá na novou lokalitu. Pokud se vám podaří obsadit nepřátelskou základnu, nastává boj o telegrafická stanoviště s obránci a útočníky ve stylu Rush.

Rozšíření nabídne 4 nové mapy

Verdun Heights
Úvodní dělostřelecká palba bitvy u Verdunu způsobila masivní lesní požáry, ve kterých se bojující strany střetnou o nadvládu. Bitva se povede směrem vzhůru k obří verdunské pevnosti. Rozpoutá se zoufalý zápas o každý metr prostoru, na který soustavně dopadá déšť dělostřeleckých nábojů. Ďábelská verdunská výheň polyká i ty nejstatečnější.

Fort Vaux
Vůbec první velký boj uvnitř některé z pevností první světové války se odehrává v temném podzemí pod Fort Vaux. V labyrintu ochozů a vlhkých kamenných chodeb se Němci a Francouzi snaží vzájemně zničit pomocí granátů, pušek, bajonetů a plamenometů. Hlídejte si záda!

Soissons
Zažijte jednu z největších tankových bitev 1. sv. války. Desátá francouzská armáda se s pomocí tanků Saint Chamond pokouší znovu obsadit Soissons. Malebná krajina francouzského venkova se stává dějištěm mnohahodinové bitvy s nasazením letadel, tanků i pěchoty. Válečnou vřavu přehluší snad jedině bouře.


Rupture
Potřeba obsadit mosty přes řeku Aisne nutí francouzské oddíly vydat se zpět na bojiště, kde mezi vraky z předchozích tankových bitev prorůstají vlčí máky. Labyrint ocelových kolosů přitom představuje ideální místo k nastražení léčky. Zatímco slunce zapadá nad Fontenoy, válečné ohně začínají znovu hořet.


V rozšíření se do války se zapojují zocelení a neohrožení francouzští vojáci.


OVLÁDEJTE OBŘÍ OCELOVÝ KOLOS
Vjeďte na bojiště v novém bojovém kolosu Char 2C. Tento těžký tank, vycházející z reálného francouzského modelu, může zvrátit průběh jakékoli bitvy.


Kanón útočného tanku
St. Chamond byl jedním z nejsilněji vyzbrojených spojeneckých tanků. Ovládněte bojiště s tímto pozoruhodným strojem francouzské výroby.

ELITNÍ TŘÍDA TRENCH RAIDER
Vydejte se neohroženě do bezprostřední blízkosti nepřítele za pomoci nové elitní třídy Trench Raider. Tento zákopový specialista bude budit hrůzu nejen svojí palicí a zásobou granátů.

NOVÁ STACIONÁRNÍ ZBRAŇ
Obléhací houfnici může podobně jako polní dělo ovládat jeden pěší voják. Tato nová stacionární zbraň poskytuje podporu nepřímou dělostřeleckou palbou stejně jako minomety a dělostřelecké zbraně vozidel.


Zdroj: battlefield.com

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře