Oznámena květnová nabídka her v PlayStation Plus

novinka  55
Martin Šmíd, 29. 4. 2020 17:30
Sony před malou chvilkou odtajnila hry, které najdou hráči na konzoli PlayStation 4 v květnové nabídce služby PlayStation Plus. Užít si budete moci jednak povedenou hru Farming Simulator 19, v níž se stanete farmářem, ale tak budovatelskou strategii Cities: Skylines. Níže se podívejte na oznamující trailer. Co na květnovou nabídku říkáte?

Trailer na PlayStation Plus hry - květen 2020

Cities: Skylines - Založ si malou obec a sleduj, jak se pod tvým pečlivým vedením hezky rozrůstá do velkolepé moderní metropole s letišti, mrakodrapy a tisícovkami obyvatel. Postav si město snů a převezmi zodpovědnost za jeho každodenní provoz: stanov výši daní, vytvářej a spravuj veřejné služby, rozšiřuj a vylepšuj infrastrukturu a lákej do oblasti nové investory. Rozrůstající město si vyžádá pečlivé plánování: bude třeba vyhradit místo pro průmyslové a rezidenční čtvrti a postavit nové ulice i dopravní tepny, které uspokojí stále rostoucí potřeby obyvatelstva. Jakmile jsou budovy na místě, začíná ta opravdu strategická část: stanov vyhlášky, které umožní udržitelný rozvoj, ochrání místní podniky, vytvoří oblíbená místa a snad i zvýší blahobyt obyvatel. Všechnu moc držíš ve svých rukách - hlavně žádný strach!

Farming Simulator 19 - Jelikož hra obsahuje přes 300 vozidel a nástrojů od všech předních značek včetně John Deere, Case IH, New Holland, Challener, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr a spousty dalších, je na vašem rozhodnutí, jak se budete specializovat, zatímco budete rozvíjet a rozšiřovat svou farmu z jednoho ze tří počátečních stavů. Můžete začít bez pozemku, ale se spoustou peněz a vybudovat farmu svých snů, anebo hrát víc hardcore a začít s malou farmou s omezenými zdroji – vyberte si sami. Stejně tak si vyberte, které plodiny budete pěstovat, o která zvířata se budete starat a které úkoly budete přijímat. Nové plodiny a koně, na kterých můžete jezdit, obrovsky rozšiřují vaše možnosti oproti předchozím verzím hry stejně jako vylepšená hra více hráčů, která umožňuje až 16 hráčům (6 na konzolích) kooperovat nebo soutěžit na stejné mapě, přičemž každý bude mít vlastní kus pozemku a vybavení. A nakonec si užijte nekonečný zážitek s Farming Simulator díky komunitním modifikacím na konzole a PC.


Zdroj: Tisková zpráva

PLAYSTATION Network Collection Pack

psp
Sony, Sony
KARTA HRY
9/10

Komentáře