Nový trailer na hru FIFA 20 ukazuje režim VOLTA

novinka  16
Martin Šmíd, 9. 8. 2019 12:34
Až koncem září vyjde fotbalová hra FIFA 20, nabídne velkou novinku v podobě režimu VOLTA Football, který má přinést autentický pouliční fotbálek. Tento týden vydali vývojáři z EA Sports na tento režim nový trailer, na který se můžete podívat níže v novince, kam přikládáme i oficiální popisek.

Co je EA SPORTS VOLTA Football?
VOLTA znamená v portugalštině „vrátit se“, přesně tedy vystihuje návrat tohoto sportu do ulic prostřednictvím autentické malé kopané. VOLTA vás dostane z burácejících stadionů do komornějšího prostředí ulic. Vytvořte si hráče, vyberte ten správný ohoz a ukažte svůj styl na fotbalových hřištích po celém světě.

Herní systém
Vyjádřete svůj styl ve VOLTA pomocí upraveného herního systému kladoucího důraz na fotbalový realismus. Nový režim je inspirovaný malou kopanou, která se hraje v ulicích, na pláccích a na futsalových hřištích po celém světě. VOLTA vás vtáhne do dění v ulicích pomocí nových nástrojů, jako jsou zjednodušené finty a triky, nové efektní animace a dokonce možnost využívat mantinely pro odrazy míče.

Hrajte, jak vám vyhovuje
VOLTA Football sází na přizpůsobitelnost možností hraní. Zahrát si můžete 3 na 3 bez brankáře, 4 na 4, 4 na 4 bez brankáře, 5 na 5 a profesionální futsal. Kromě toho VOLTA nabídne různorodé velikosti hřišť a rozmanitá prostředí s mantinely a bez nich, takže budete mít příležitost užít si tuto krásnou hru podle sebe.

Lokality
VOLTA Football nabídne fotbalová hřiště z celého světa. Dostanete příležitost okusit regionální příchutě tohoto celosvětového sportu – od podjezdu v Amsterdamu přes fotbalovou klec v Londýně po střechu tokijské budovy.

Úpravy
VOLTA Football umožňuje nespočet možností, jak si můžete uzpůsobit hráče ke svému obrazu. Vytvořte si hráče nebo hráčku a v různých herních režimech v rámci VOLTA Football se náležitě předveďte – od oblečení přes účesy a tetování po nová oslavná gesta.

Vybavení
Vystavte na odiv svůj styl ve VOLTA Football tím, že svého hráče obléknete do nejnovějších kousků od triček přes boty po svetry a vyberete to správné tetování a účes. Další položky odemknete dokončováním herních výzev v režimu VOLTA.

Režimy VOLTA:

  • VOLTA Výkop: Vyrazte se svými oblíbenými profesionálními týmy do ulic a vyzkoušejte si v rozmanitých lokalitách různé formáty zápasu. Odehrajte utkání PSG proti Lyonu v Paříži, madridské derby ve španělských ulicích nebo utkání Chelsea proti Spurs ve fotbalové kleci v Londýně.
  • Svět VOLTA: Vybudujte si tým VOLTA hraním zápasů v režimu jednoho hráče proti komunitou vytvořeným mužstvům v různých lokalitách a v rámci rozmanitých formátů. Po každé výhře rekrutujte hráče ze soupeřova týmu a vylepšete tak svůj tým co do dovedností i souhry.
  • Příběh VOLTA: Prožijte nezapomenutelný příběh, v jehož rámci se utkáte s rozličnými legendami pouličního fotbalu z celého světa. Získávejte odměny, upravujte hráče a hledejte spoluhráče pro svůj tým – celý příběh vyvrcholí světovým šampionátem VOLTA v Buenos Aires.
  • Liga VOLTA: Postupujte a sestupujte v on-line lize VOLTA. V rámci nových formátů hráč proti hráči se váš tým postaví proti ostatním mužstvům v on-line kláních, v nichž výhry znamenají postup do vyšší divize.

Zdroj: Tisková zpráva

FIFA 20

ps4xonensw
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
28. 9. 2019
Žánr:
Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře