NHL 18 - gameplay trailer, informace o betě

novinka  20
Martin Šmíd, 13. 7. 2017 22:54
Vývojáři z EA Sports dnes vypustili nový trailer na svoji připravovanou hokejovou hru NHL 18, který se zaměřuje na ukázání přepracované útočné fáze, která má být daleko kreativnější, ale také na obranu, upravenou umělou inteligenci a tak dále. Na trailer se podívejte níže v novince, kde přikládáme i informace o blížící se betaverzi, do níž se můžete registrovat.


Oficiální informace o betaverzi

Od 25. července až do 1. srpna včetně se mohou zaregistrovaní hráči na Xboxu One a PlayStationu 4 zapojit do betatestu NHL 18. Tohle bude vaše jediná šance vyzkoušet si hru NHL 18 před jejím vydáním 15. září 2017.

Registrujte se do bety NHL 18

Režimy v betaverzi NHL™ 18

EA SPORTS HOCKEY LEAGUE
Nazujte si brusle a vyzkoušejte zápasy 3 na 3, které nabízí rychlost, kreativitu a výbušnost současné NHL. Autentická akce 3 na 3 známá z prodloužení zápasů NHL v EA SPORTS Hockey League! Nyní můžete odehrát ve třech proti třem celý zápas, což znamená více prostoru pro vás a vaše spoluhráče. Předveďte, co ve vás je, a ohromte fanoušky novými parádami. Více prostoru k útoku (a pochopitelně i k chybám) znamená, že v EASHL 3 na 3 bude kladen větší důraz na vaše dovednosti.

Ať už budete hrát v novém formátu 3 na 3, nebo tradiční zápasy v šesti proti šesti, získáte zkušenosti sloužící k odemčení předmětů pro úpravu vašeho hráče, týmu nebo domácího stadionu.

NHL THREES
Zcela nový hokej 3 na 3 s tvrdými hity, rychlou akcí a větším prostorem na ledě, který vybízí k ukázkovým akcím, parádním fintám a většímu počtu gólů. NHL THREES jsou inspirovány zábavou a jednoduchostí arkádových sportovních her. Žádné ofsajdy či zakázaná uvolnění a místo vyloučení dostane soupeř možnost samostatného nájezdu ze středového kruhu, aby vstřelil důležitý gól.

Kampaň, která je součástí režimu NHL THREES, si sice budete moct zahrát až po vydání NHL™ 18, ale jinak máte nepřeberné možnosti, jak si užít betu on-line, off-line, kooperativně nebo soutěžně.

ON-LINE VERSUS
Zahrajte si NHL 18 on-line a vyzkoušejte na vlastní kůži rychlost, kreativitu a výbušnost mladých superhvězd současné NHL prostřednictvím nového ovládání v útočné třetině a zcela nového ovládání Defensive Skill Stick. Díky nové kreativní umělé inteligenci spoluhráči využívají stejných herních nástrojů jako vy. Na celé ploše kluziště se díky tomu rozhodují velmi inteligentně. Umělá inteligence také využívá nové ovládání Defensive Skill Stick, takže je efektivnější i ve vašem obranném pásmu.


Zdroj: Tisková zpráva

NHL 17

ps4ps3x360xone
EA Games, EA Sports
Datum vydání hry:
13. 9. 2016
Žánr:
Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře