Forza Horizon 5 sbírá vysoká hodnocení

novinka  21
Martin Šmíd, 4. 11. 2021 8:41
Už příští týden vychází závodní hra Forza Horizon 5 pro PC a konzole Xbox. Před malou chvilkou jsme vám přinesli velkou recenzi, v níž si odnesla maximální hodnocení za svoji vytříbenou hratelnost, velkou rozmanitost i výborné vizuální zpracování. Chvála na hru jde ovšem i z dalších recenzí, v nichž také padají velmi vysoké známky, jasně naznačující, že tu máme před sebou závodní událost roku.

Forza Horizon 5 je výsledkem práce studia specializujícího se na závodní hry ukazující veškeré své schopnosti a nejlepší závodní hrou s otevřeným světem. – 10/10 (IGN)

„Forza Horizon 5 je vyvrcholením veškerého úsilí studia Playground Games o dosažení dokonalosti, přičemž výsledkem je je nejlepší závodní hra s otevřeným světem, jakou si můžete zahrát. Spojuje nejoblíbenější části Forza Horizon 3 a 4 do jedné ultimátní závodní hry. – 10/10 (WindowsCentral)

„Díky vyladěné hratelnosti, nepopiratelně nádhernému světu plnému zábavných aktivit a zábavným nástrojům pro tvorbu obsahu Forza Horizon 5 vylepšuje už tak skvělou pověst série. – 9.5/10 (Game Informer)

„Forza Horizon 5 pokračuje ve vzestupném trendu série a nabízí bezkonkurenční závodní zážitek v otevřeném světě. – 9/10 (Gamespot)

„Forza Horizon 5 je úžasný a skvěle zpracovaný díl série, který je plný nezapomenutelných závodů, kreativity a fantastických novinek. – 10/10 (GamesRadar+)

Zdroj: Tisková zpráva

Forza Horizon 5

xonexsx
Xbox Game Studios, Playground Games
Datum vydání hry:
9. 11. 2021
Žánr:
Závodní, Sport
KARTA HRY
10/10

Komentáře