Zpět doma

novinka  5
Martin Šmíd, 19. 8. 2011 3:24
Herní výstava GamesCom sice ještě nekončí, ale pro redakci konzolista.cz už skončila její první etapa. Během tří dnů jsme se zúčastnili tiskové konference Sony a spousty prezentací – předem domluvených i domluvených přímo na místě, takže vám budeme během následujících dnů přinášet zajímavý materiál, který jsme pořídili. Viděli jsme na vlastní oči PS Vita hit Escape, který podle ohlasů i kolegů zapůsobil asi nejvíce. Poté jsme se podívali na Battlefield 3, Mass effect 3, Fifu Street, na všechny hry od Nintenda, Borderlands 2, NBA 2K12 nebo Darkness 2. Materiálu je hodně a už o víkendu se objeví první výsledky.

Ačkoliv nebyl smluvený třeba Activision nebo Ubisoft, tak i na předváděčky her těchto vydavatelů jsme se dostali, ale protože už v minulosti jsme vám přinesli na CoD, Assassin’s Creed, Far Cry 3 nebo GoldenEye preview, nebudeme se jim věnovat. Prakticky se prezentovala stejná dema jako před několika týdny na E3.

Bohužel nás zradilo už znovu Wi-Fi, nebo spíše hotel, který ho na poslední chvíli zrušil, takže jsme neměli možnost sledovat okolní dění. Články tak díky tomu vyjdou až nyní.

Ještě než novinku uzavřu, tak bych chtěl poděkovat herním vydavatelům – Sony, EA, Comgad, Conquest, Microsoft, Cenega, Konami za jejich podporu a pomoc přímo na výstavě a domluvené schůzky. Sony a Microsoftu poté ještě za skvělé večerní posezení.

Na první fotky se můžete podívat - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=gamescom-2011-3420 . Další budou následovat, až je vymlátím z kolegů.
Zdroj: konzolista.cz

GamesCom 2011

ps3x360wii3ds
Konzolista, Konzolista
KARTA HRY

Komentáře