Vyšla hra EA Sports College Football 25, ještě před vydáním byl o ní obrovský zájem

novinka  5
Martin Šmíd, 20. 7. 2024 17:24
U nás v Evropě americký vysokoškolský fotbal moc hráčům neřekne a není tolik populární jako jiné sporty. To ve Spojených státech a Kanadě je situace jiná, a právě tam cílí i právě vyšlá novinka EA Sports College Football 25 od EA, která tuto sérii vrací na obrazovky po více než jedenácti letech. To ale neznamená, že by si ji nemohli užít i hráči u nás. Každopádně ještě před vydáním bylo o ní v rámci early accessu obrovský zájem. Ten si bylo možné zajistit nákupem Deluxe a MVP edice, přičemž v tomto období si hru zahrálo neuvěřitelných 2,2 milionu hráčů, a to dalších 600 tisíc hráčů si hru zkusilo v rámci EA Play.

„Tato hra je určena hlavně fanouškům, přičemž odezva, kterou jsme dostali, ať už od sportovců, celebrit a komunity, byla opravdu výjimečná. Ukazuje odhodlání našich vývojářů vytvořit pro fanoušky ten nejautentičtější zážitek z vysokoškolského fotbalu. Těšíme se, až přivítáme další miliony hráčů,“ stojí v oznámení vývojářů.

„Vítej v EA Sports College Football 25, univerzitní fotbalové hře určené pro hráče všech úrovní. V ní si vyzkoušíš svá strategická rozhodnutí a prozkoumáš desítky různých herních stylů s kompletní soupiskou 134 týmů FBS. Doveď svůj tým k vítězství v roli trenéra i hráče v různých klasických herních režimech a zažij atmosféru, rituály a tradice ikonických univerzitních stadionů,“ je v popisku. Hra EA Sports College Football 25 vyšla pro PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Zdroj: TZ

EA Sports College Football 25

ps5xsx
EA Sports, EA Tiburon
Datum vydání hry:
19. 7. 2024
KARTA HRY

Komentáře