V Evropě vychází hra YO-KAI WATCH 2 pro Nintendo 3DS

novinka  3
Martin Šmíd, 7. 4. 2017 15:07
První hra YO-KAI WATCH zaznamenala obrovský úspěch i v Evropě a Severní Americe, takže nepřekvapí, že je od dnešního dne u nás dostupný očekávaný druhý díl YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits a YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls pro kapesní konzoli Nintendo 3DS. Pokud se o hře chcete dozvědět více informací, můžete níže v novince, kde přikládáme tiskovou zprávu a několik ukázek.

V YO-KAI WATCH za běžné problémy zpravidla mohou tajemné síly. Od neustálého pocitu hladu přes přílišné rozhazování peněz až po náhlé vyznávání lásky během hodin, za vším zde pravděpodobně stojí rošťáčtí Yo-kai. Tyhle potvůrky jsou okouzlující, zábavné a jedinečné charaktery, které tajně žijí ve světě lidí, kde působí celou řadu divných problémů, často se strašně legračními výsledky. Bojem, trochou porozumění a správným jídlem se s nimi ale můžete spřátelit a vydat se s nimi na zcela nové epické dobrodružství!


Hratelnost, kterou fanoušci milovali už na prvním dílu YO-KAI WATCH se pak vrací také v pokračování, kde budou moct hráči coby Nate nebo Katie prozkoumávat město Springdale a jeho okolí, aby přišli na kloub nejrůznějším záhadám. Tentokráte jsou ale sázky mnohem vyšší než posledně, protože duo hříšných Yo-kai se rozhodlo ukrást Yo-kai Watch a rozpoutat chaos mezi obyvateli města. Hráči tak musí rozkrýt podlý plán a dokonce cestovat 60 let zpět v čase, prozkoumat Springdale minulosti a získat původní verzi Yo-kai Watch.

Tentokráte navíc svět Yo-kai postihl rozkol a hráči se tak budou muset přidat k Bony nebo Fleshy armádě podle toho, jakou si pořídí verzi hry. Zároveň se budou moct podílet na rivalitě mezi oběma tábory v online bitvách a získáváním bodů pro svou stranu. Obě verze hry navíc mají po pěti exkluzivních Yo-kai, kteří mohou být vyměňování lokálně nebo online.

Každý, kdo by chtěl vyrazit za dobrodružstvím do světa YO-KAI WATCH, si navíc může zdarma vyzkoušet demoverzi hry YO-KAI WATCH 2, která je dostupná na Nintendo eShopu pro všechna zařízení z rodiny Nintendo 3DS.


Zdroj: Tisková zpráva

Yo-kai Watch 2

3ds
Nintendo, Level 5
Datum vydání hry:
7. 4. 2017
KARTA HRY

Komentáře