Supermassive Games připravuje hned dvě nové hry pro PlayStation VR

novinka  11
Martin Šmíd, 13. 6. 2017 14:18
Britské studio Supermassive Games (Until Dawn) v posledních letech spolupracuje výhradně se Sony na hrách pro PlayStation, a zdá se, že tomu tak bude i nadále, ačkoliv tu byly v posledních měsících náznaky o multiplatformním vývoji. Ve studiu si zřejmě vývojáři hodně oblíbili headset PlayStation VR, pro který už připravili Tumble VR nebo hororovku Until Dawn: Rush of Blood. Během tiskové konference Sony pak oznámili další dvě hry, které vytváří exkluzivně pro virtuální realitu PlayStation VR.

Akce Bravo Team pro PlayStation VR
První je akční hra Bravo Team pro PlayStation VR, odehrávající se během válečního konfliktu ve fiktivním města zasazeném do východní Evropy. Spolu s týmem se ocitnete v nehostinném prostředí, které má pod kontrolou nepřítel, a vaším úkolem bude se z něho dostat.

Horor The Inpatient pro PlayStation VR
Druhou hrou je poté horor The Inpatient zasazený do sanatoria Blackwood, přičemž děj se má odehrávat 60 let před Until Dawn. Ve hře budete muset zjistit, proč se v sanatoriu nacházíte a kdo vůbec jste, a zároveň budete muset odhalit spiknutí, které není na první pohled patrné. Stejně jako v Until Dawn budete svými volbami ovlivňovat následné události.

Zdroj: Tisková zpráva

PlayStation VR

ps4psvr
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 10. 2016
KARTA HRY

Komentáře