Square Enix oficiálně oznamuje Sleeping Dogs

novinka  21
Martin Šmíd, 8. 2. 2012 15:24
Na oficiální potvrzení hry Sleeping Dogs jsme nakonec moc dlouho čekat nemuseli. Herní vydavatel Square Enix oznámil změnu názvu u True Crime: Hong Kong na Sleeping Dogs, přičemž vydání je naplánováno na druhou polovinu letošního roku pro Playstation 3 a Xbox 360. Hráči se chopí tajného policisty jménem Wei Shen, se kterým se budou muset dostat v Hong Kongu do nejnebezpečnější zločinecké organizace a pořádně jí provětrat. Během své cesty se dostanou do různých lokací Hong Kongu. Každá ulice, trh, přístav nebo mrakodrap se může stát místem pro jedinečnou přestřelku nebo brutální souboj. Právě na propracovaný bojový systém jsou vývojáři nejvíce hrdí.

„Hned jak popadnete ovladač a vyzkoušíte jedinečný mix automobilových honiček, přestřelek a pěstních soubojů, pochopíte, že hrajete něco naprosto svěžího. Sleeping Dogs má jeden z nejvíce propracovaných a intuitivních systémů boje. Je extrémně brutální. Přidejte k němu otevřený herní svět, akční honičky, prvotřídní filmový příběh a čínské podsvětí, a najednou je tu adept na pořádně zábavnou hru,“ říká v tiskové zprávě Lee Singleton ze Square Enix.

Více určitě prozradí první obrázky, které najdete na kartě - http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=sleeping-dogs-3666 . Rovněž byl vypuštěn nový hraný trailer. Na něj se můžete podívat v novince.
Zdroj: Tisková zpráva

Sleeping Dogs

ps3x360
Square Enix, United Front Games
Datum vydání hry:
17. 8. 2012
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY

Komentáře