Pro Evolution Soccer 2012 má datum vydání + informace a trailer

novinka  7
Martin Šmíd, 28. 7. 2011 16:16
Fotbalová sezóna už pomalinku začíná a kluby nakupují nové hráče, kteří by jim měli pomoci k vytoužené trofeji. Pokud milujete fotbal, tak si určitě zahrajete i nějakou tu videohru. V posledních letech si srdce fanoušků fotbalu získala FIFA, ale letos bude mít hodně velkou konkurenci v novém dílu populární série Pro Evolution Soccer, který slibuje velká vylepšení. Určitě byste si ho neměli nechat ujít, navíc dneska bylo oznámeno datum vydání, které je stanoveno na 14. října pro Evropu. Konami v České republice zatím nemá oficiální zastoupení, takže se hráči budou zřejmě zase muset spolehnout na dovoz, ale to v dnešní době asi není zase takový problém.

Hlavním vylepšením nového ročníku je nový Active AI systém, který poskytne umělé inteligenci daleko větší rozmanitost a určitá pravidla, aby se fotbalisti na trávníku chovali podle dané situace. Pokud budou bránit, tak se stáhnou do obrany a budou napadat protivníka, pokud ale dojde na útok, rychle ho podpoří. Další novinkou je Teammate Control systém, který umožní hráči ovládat až dva fotbalisty najednou. Samozřejmě tu jsou i další novinky, jako vylepšené animace, manažeři jsou nyní vidět u laviček a i to ovládání bylo maximálně vylepšeno. Samozřejmostí je pak plně licencovaná UEFA Liga mistrů, UEFA Evropská liga a UEFA Super Cup.

Zdá se tak, že po několika letech by se mohl Pro Evolution Soccer dostat opět na fotbalový trůn. Jestli tomu tak bude, uvidíme za nějaké tři měsíce. Pro Evolution Soccer 2012 vyjde na Playstation 3 a Xbox 360. Později se ukáže i na Playstationu 2, PSP a Nintendu Wii. V novince se můžete podívat na nový trailer.
Zdroj: Tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 2012

ps3x360
Konami, Konami
Datum vydání hry:
14. 10. 2011
Žánr:
Sport
KARTA HRY

Komentáře