Oficiálně oznámeno akční RPG Risen 3: Titan Lords

novinka  2
Martin Šmíd, 25. 2. 2014 16:15
Na konci minulého týdne bylo odhaleno, že vývojáři ze studia Piranha Bytes připravují akční RPG hru Risen 3: Titan Lords odehrávající se ve velkém otevřeném světě. Včera jsme vám přinesli několik informací, dnes k nám doputovala oficiální tisková zpráva s oznámením. „Risen 3: Titan Lords zavede hráče do ručně vytvořeného světa „her na hrdiny“, který je okouzlí svou drsnou krásou a v němž každé rozhodnutí změní tok dějin. Hra Risen 3: Titan Lords bude vydána v srpnu 2014 pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360,“ stojí v tiskové zprávě. Více se dozvíte níže v novince.

Mezi klíčové rysy kultovních sérií Gothic a Risen patří živoucí svět a možnost svobodně jej prozkoumávat. Svět Risen 3: Titan Lords bude různorodý, věrohodně ztvárněný a plný života, hráči se tedy mohou těšit na tradiční plnohodnotný prožitek z RPG.

„Stejně jako truhláři vyrábí s nesmírnou péčí vlastníma rukama nábytek, i my jsme postupně skládali jednotlivé dílky příběhu, postav a prostředí, až všechny kousky zapadly na své místo. Hráči tak budou mít stále co objevovat, ať zrovna budou kdekoliv. Stačí zkoušet jednotlivé možnosti, které vám svět nabízí, a můžete najít věci, jež ostatním zůstanou skryté. Prozkoumávání tvoří jeden z klíčových prvků naší hry,“ říká Bjoern Pankratz, vedoucí projektu z Piranha Bytes.

Svět hry Risen 3 opustili všichni bohové a zmítají jím války titánů. Ze země navíc povstane i nová hrozba. Na jistého mladého válečníka někdo zaútočí ze stínů a oloupí jej o duši. Aby ji opět získal, vypraví se do temnoty, jež pohlcuje jeho svět. Mocné spojence může najít mezi vyhnanými čaroději, kteří našli útočiště na Taranisu, známém též jako Ostrov bouří. V tamních dolech pátrají mágové pod ochranou Strážců po krystalech nabitých magickou energií. Podaří se hráči přidat se ke Strážcům a přesvědčit mágy, aby mu pomohli? Nebo se rozhodne spojit své síly s jiným cechem z Risen 3 a dosáhnout svého cíle odlišným způsobem?

Zdroj: null

Risen 3: Titan Lords

ps3x360
Deep Silver, Piranha Bytes
Datum vydání hry:
12. 8. 2014
Žánr:
RPG
KARTA HRY

Komentáře