Nový trailer na Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia připomíná nový obsah

novinka  0
Martin Šmíd, 19. 5. 2017 13:18
Před nějakou dobou Nintendo oznámilo, že připravovanou hru Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia bude po vydání zásobovat dodatečným obsahem, aby u ní udržel hráče. Protože hra vychází tento týden exkluzivně na kapesní konzoli Nintendo 3DS, Nintendo uvolnilo nové krátké video, v němž na dodatečný obsah láká. Níže pak přikládáme i starší popisek od Nintenda, co vše dodatečný obsah bude zahrnovat, pokud jste třeba nezaznamenali předchozí novinku.

TV reklama


Nový trailer


Dodatečný obsah

  • DLC Pack #1 – Fledgling Warriors Pack (vychází 19. května za 7,99 Euro a bude obsahovat tři nové přídavky): Ideální pro hráče, kteří nejsou daleko v příběhu. Tento balíček totiž obsahuje nový dungeon jménem The Astral Temple, který hráčům umožní získat více předmětů a dvě nové bojové mapy, přičemž jedna je ideální pro hromadění peněz, zatímco druhá pro získání dodatečných zkušenostních bodů.
  • DLC Pack #2 – Undaunted Heroes Pack (vychází 25. května za 9,99 Euro a bude obsahovat tři nové přídavky): Krom nového dungeonu s názvem The Inner Sanctum bude tento balíček obsahovat také dvě nové náročné bojové mapy určené pro silnější a zkušenější hrdiny, kdy jedna bude ideální pro získání ještě většího množství zkušeností zatímco ta druhá k nahromadění ještě většího bohatství.
  • DLC Pack #3 – Lost Altars Pack (vychází 25. května za 14,99 Euro a bude obsahovat deset nových přídavků): Tajemný dungeon v tomto balíčku bude ukrývat sílu schopnou vylepšit postavy na třídy, které se v hlavní hře vůbec neobjeví, čímž jim umožní dosáhnout doposud nevídané síly.
  • DLC Pack #4 – Rise of the Deliverance Pack (vychází 1. června za 12,99 Euro a bude obsahovat 4 nové přídavky): Objevte nikdy předtím nevyprávěnou historii Valentie v tomto prolog balíčku. Připravte se na zcela nový příběhový obsah včetně dodatečného dabingu v sérii náročných map a nových podpůrných konverzací mezi vybranými hrdiny, stejně jako na možnost velet postavám, které v hlavní hře jinak nenajdete.
  • DLC Pack #5 – Cipher Companions Pack (Datum vydání bude odhaleno v následujících měsících, cena bude 4,99 Euro a bude obsahovat 2 nové přídavky): Někteří hrdinové z populární japonské karetní hry Fire Emblem Cipher vám ve hře Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia nabidnou své služby. Více informací o tomto DLC balíčku bude zveřejněno v následujících měsících.

Zdroj: Tisková zpráva

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
19. 5. 2017
Žánr:
RPG, Strategie, Tahová strategie (TBS), Adventura
KARTA HRY

Komentáře