Přiblížen dodatečný obsah pro Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

novinka  2
Martin Šmíd, 4. 5. 2017 18:21
Před nějakou dobou Nintendo oznámilo, že připravovanou hru Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia bude po vydání zásobovat dodatečným obsahem, aby u ní udržel hráče.Dnes Nintendo tento obsah představilo v tiskové zprávě, kterou vám předkládáme níže v novince s veškerými informacemi. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia vyjde pro kapesní konzoli Nintendo 3DS už 19. května.

Tisková zpráva

Počínaje 19. květnem budou moct hráči postupně rozšířit své dobrodružství za pomoci pětice velkých DLC balíčků, které jim umožní získat více zlata a zkušeností, prozkoumat skrytou minulost Valentie a naverbovat nové hratelné postavy. Pro fanoušky série tyto DLC balíčky budou představovat další nálož zážitků do tak již robustního RPG.

Všechny tyto balíčky a jejich jednotlivé části mohou být zakoupeny samostatně, čímž dávají hráčům naprostou svobodu v tom zda, kolik a jaký obsah si budou chtít pořídit. Season Pass pro hru Fire Emblem Echoes: Shadow of Valentia pak nabídne všech pět balíčků za 44,99 Euro. Zakoupením Season Passu tak fanoušci toužící po všech dostupných rozšířeních ušetří přes 30 % oproti tomu, kdyby všech 22 kousků nového obsahu zakoupili samostatně.

  • DLC Pack #1 – Fledgling Warriors Pack (vychází 19. května za 7,99 Euro a bude obsahovat tři nové přídavky): Ideální pro hráče, kteří nejsou daleko v příběhu. Tento balíček totiž obsahuje nový dungeon jménem The Astral Temple, který hráčům umožní získat více předmětů a dvě nové bojové mapy, přičemž jedna je ideální pro hromadění peněz, zatímco druhá pro získání dodatečných zkušenostních bodů.
  • DLC Pack #2 – Undaunted Heroes Pack (vychází 25. května za 9,99 Euro a bude obsahovat tři nové přídavky): Krom nového dungeonu s názvem The Inner Sanctum bude tento balíček obsahovat také dvě nové náročné bojové mapy určené pro silnější a zkušenější hrdiny, kdy jedna bude ideální pro získání ještě většího množství zkušeností zatímco ta druhá k nahromadění ještě většího bohatství.
  • DLC Pack #3 – Lost Altars Pack (vychází 25. května za 14,99 Euro a bude obsahovat deset nových přídavků): Tajemný dungeon v tomto balíčku bude ukrývat sílu schopnou vylepšit postavy na třídy, které se v hlavní hře vůbec neobjeví, čímž jim umožní dosáhnout doposud nevídané síly.
  • DLC Pack #4 – Rise of the Deliverance Pack (vychází 1. června za 12,99 Euro a bude obsahovat 4 nové přídavky): Objevte nikdy předtím nevyprávěnou historii Valentie v tomto prolog balíčku. Připravte se na zcela nový příběhový obsah včetně dodatečného dabingu v sérii náročných map a nových podpůrných konverzací mezi vybranými hrdiny, stejně jako na možnost velet postavám, které v hlavní hře jinak nenajdete.
  • DLC Pack #5 – Cipher Companions Pack (Datum vydání bude odhaleno v následujících měsících, cena bude 4,99 Euro a bude obsahovat 2 nové přídavky): Někteří hrdinové z populární japonské karetní hry Fire Emblem Cipher vám ve hře Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia nabidnou své služby. Více informací o tomto DLC balíčku bude zveřejněno v následujících měsících.

Zdroj: Tisková zpráva

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
19. 5. 2017
Žánr:
RPG, Strategie, Tahová strategie (TBS), Adventura
KARTA HRY

Komentáře