Microsoft pořádá velký Halo 4 Infinity Challenge turnaj

novinka  0
Martin Šmíd, 7. 12. 2012 9:15
Halo 4 se stalo hned po svém vydání jednou z nejhranějších her na Xbox LIVE. Microsoft nyní oznámil, že na prosinec a leden je připravený celosvětový turnaj Halo 4 Infinity Challenge, v němž účastníci budou mít možnost získat některou z více než 2 800 připravených odměn. Hlavní výhrou turnaje je automobil Ford F-150 Raptor, jenž je oblečen do UNSC designu. Turnaj pořádá Microsoft ve spolupráci s vývojářským studiem 343 Industries a společností Virgin Gaming. Pokud máte zájem se do turnaje přihlásit, který je samozřejmě pro hráče zcela zdarma, stačí mít hru a GOLD účet, přečtěte si doplňující informace z tiskové zprávy. Naleznete je níže.

Od dnešního dne se mohou všichni majitelé Halo 4 registrovat do největší události, která se kdy udála na Xbox LIVE a změřit si své schopnosti doslova s celým světem v turnaji Halo 4 Infinity Challenge. Registrace probíhá na stránkách halo4infinitychallenge.com a je zcela zdarma. Turnaj začíná v pondělí 17. prosince. Od tohoto data bude všem registrovaným hráčům zapisováno získané skoré z režimu War Games a úspěšně splněné mise z režimu Spartan Ops.

Pro účastníky je připraveno více než 2 800 nejrůznějších výher. Hlavní cenou multiplayerové části War Games je automobil Ford F-150 Raptor, který je laděn patřičně do designu Halo, konkrétně do kabátku UNSC. Pro kooperativní online režim Spartan Ops je jako hlavní cena připravena spolupráce na dalším dílu Halo, kdy bude výherce zahrnut do děje hry a stane se tak navěky její součástí. Podrobný přehled všech výher je k dispozici na halo4infinitychallenge.com .

Průběh turnaje
Halo 4 Infinity Challenge bude rozdělen na dvě herní fáze: kvalifikačního kolo, které bude probíhat ve dnech od 17. prosince do 10. Ledna, a finálové boje, které odstartují 12. ledna a skončí o týden později, 19. ledna. Po ukončení kvalifikační fáze budou zúčastnění hráči rozděleni do tří skupin podle získaného skóre. Hráči se mohou zúčastnit také týdenních výzev (Weekly Challenges), díky kterým budou mít šanci získat další ceny. Více o týdenních výzvách na www.halowaypoint.com.

Pro finálové boje budou tabulky se skorém vynulovány a konečné pořadí bude vyhodnoceno dle dosaženého výsledku ve finálovém období.

Více informací o turnaji a registracích naleznete na stránkách www.halo4infinitychallenge.com nebo halowaypoint.com .

Zdroj: Tisková zpráva, Microsoft

Halo 4

x360
Microsoft Game Studios, 343 Industries
Datum vydání hry:
6. 11. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře