LEGO: Lord of the Rings oficiálně + trailer

novinka  9
Martin Šmíd, 1. 6. 2012 16:30
Když zhruba před měsíce odesílalo LEGO na recenze svoji novou sadu hraček s motivem Lord of the Rings, přibalilo i leták na stejnojmennou videohru. Tu nyní společnosti Warner a Traveler’s Tales skutečně oznámily. Titul bude k dispozici během podzimu 2012, a to ve verzích pro videoherní a zábavní systém Xbox 360 od Microsoftu, systém PlayStation 3, systém Wii, přenosný systém Nintendo DS, přenosný systém Nintendo 3DS, systém PlayStation Vita a PC.

LEGO The Lord of the Rings vychází z filmové trilogie Pán prstenů a sleduje původní dějové linie snímků Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, Pán prstenů: Dvě věže a Pán prstenů: Návrat krále. Celá rodina nyní může utvořit párové týmy, hrát v rolích roztomilých LEGO The Lord the Rings minifigurek a v průběhu putování k Hoře osudu zažívat řadu nebezpečných situací, řešit rébusy a bojovat s děsivými protivníky.

„Považujeme se za velké fandy značky Pán prstenů a jsme mimořádně nadšeni, že můžeme tomuto klasickému fantasy dobrodružství vdechnout naši speciální LEGO atmosféru, která je vhodná pro celou rodinu,“ prohlásil Tom Stone, výkonný ředitel společnosti TT Games. „Vzali jsme prvky, jež fanoušci znají a milují na filmové trilogii Pán prstenů, a zkombinovali jsme je s rozpustilým LEGO stylem, což učinilo jak příběh, tak i hratelnost přístupné hráčům všeho věku.“

Titul LEGO The Lord of the Rings provede hráče dobrodružstvími Froda Pytlíka a jeho podivuhodného společenstva, které vyráží na riskantní pouť, jejímž účelem je zničení Jednoho prstenu a záchrana Středozemě. Mladší i starší děti, teenageři a jejich rodiče budou moci překročit Mlžné hory, prozkoumat Doly Morie, zabušit na Černou bránu Mordoru a zúčastnit se impozantních bitev se skřety, skuruty, Balrogem a dalšími hrozivými nepřáteli, zatímco si při řešení hádanek a poznávání Středozemě vychutnají humor a obrazotvornost, které s sebou titul s LEGO tématikou přináší. Hráči budou moci převzít role svých oblíbených členů společenstva – hobita Froda, hraničáře Aragorna, čaroděje Gandalfa, elfa Legolase, trpaslíka Gimliho, gondorského válečníka Boromira a Frodových hobitích přátel Sama, Smíška a Pipina – a opětovně prožít ty nejvýznamnější události z filmů.
Zdroj: Tisková zpráva

LEGO The Lord of The Rings

ps3x360wiivita3ds
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games
Datum vydání hry:
13. 11. 2012
KARTA HRY

Komentáře