Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks! vyjde v polovině února

novinka  0
Martin Šmíd, 10. 1. 2014 0:15
Pokud doma máte kapesní konzoli Nintendo 3DS a máte rádi sérii Inazuma Eleven, určitě vás bude zajímat, že už 14. února vyjde v Evropě nový díl Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks!. V tomto nejnovějším přírůstku do série populární fotbalové RPG bude Mark Evans a zbytek reprezentačního týmu Inazuma čelit těžkému úkolu, kterým je vítězství v mezinárodním šampionátu. V cestě jim bude stát futuristický nepřítel, který cestoval zpět v čase, aby ohrozil samotnou existenci fotbalu. Více informací se o hře dozvíte níže v novince, kde přikládáme tiskovou zprávu.

Příběh Team Ogre Attacks! začíná v 80 let vzdálené budoucnosti a sleduje osudy Canona Evanse, pravnuka Marka Evanse, který spatřil skupinu elitních vojáků zlověstně pochodovat po ulici. Brzy vyjde najevo, že tato hrozivá jednotka Team Ogre má v záměru cestovat 80 let zpět do minulosti, porazit tým Inazuma na fotbalovém hřišti a tím změnit běh dějin, což v jejich zlých myslích znamená vytvoření světa bez fotbalu. Ve snaze překazit tyto potencionálně zničující plány, musí Canon s Markem spolupracovat v zájmu zachování osudu této krásné hry a současně zajistit Markovi a jeho týmu cestu k titulu nejlepšího fotbalového týmu na světě.

Stejně jako v titulech Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt a Inazuma Eleven 3: Bomb Blast, které vyšly na Nintendo 3DS systémy v loňském roce, Team Ogre Attacks! obsahuje více než 2000 postav, které můžete potkat a přibrat do týmu a více než 350 in-game speciálních pohybů. V tomto závěrečném díle naleznete exkluzivní hráče a pohyby. Pro ty, kteří chtějí posílit sílu svého mužstva, přináší Team Ogre Attack! novou funkci připojení Premium Link, která umožňuje uživateli připojit se k Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt nebo Inazuma Eleven 3: Bomb Blast, běžící na druhém systému Nintendo 3DS a nabírat speciální hráče a přijímat položky, které nejsou k dispozici při běžném hraní.

Stejně jako u ostatních Inazuma Eleven 3 titulů, úspěch na hřišti znamená maximalizování schopností každého hráče v základní sestavě s možností navržení speciální taktické týmové hry, ovlivňující celý tým a systém řetězového střílení na branku, kdy hráči můžou kombinovat speciální pohyby různých spoluhráčů. Mark Evans a jeho přátelé budou muset zdokonalit všechny své pohyby, aby porazili Team Ogre a vybojovali nehynoucí slávu.

Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks!

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
14. 1. 2014
Žánr:
RPG, Sport, Adventura
KARTA HRY

Komentáře