Epic Games opouští kreativní ředitel Donald Mustard, byl hlavní tváří Fortnite

novinka  2
Martin Šmíd, 9. 9. 2023 11:50
Před několika hodinami kreativní ředitel Donald Mustard společnosti Epic Games oznámil, že končí na této pozici a už se nebude nadále podílet na vývoji populární battle-royale hry Fortnite. Na ní měl v posledních letech obrovský vliv a byl prakticky její hlavní tváří. Donald Mustard děkuje v oznámení všem fanouškům za podporu, zároveň uvádí, že chce do budoucna trávit více času se svoji ženou a rodinou, proto se rozhodl odejít. Fortnite by ale mělo být v dobrých rukou a i nadále se bude vyvíjet a přinášet zajímavé novinky.

 „Po neuvěřitelném dobrodružství odcházím tento měsíc z pozice kreativního ředitele společnosti Epic Games. V herním průmyslu jsem si užil téměř 25 let spolupráce s těmi nejtalentovanějšími lidmi a jsem nesmírně hrdý na to, co jsme společně vytvořili. Od ambiciózního Advent Rising, přes začátek studia ChAIR, kde jsme vytvořili Undertow, Shadow Complex a trilogii Infinity Blade, až po tu čest, že se náš maličký tým stal součástí Epicu, mi každá nová kapitola umožnila dosáhnout něčeho nového a originálního. Obzvlášť hrdý jsem na příležitost, že jsem se mohl podílet na vývoji a následném formování Fortnite.

Je mi ctí, že jsem mohl být součástí týmu, který se každý den snaží přinášet komunitě Fortnite "radost a potěšení"! Rádi sledujeme, jak prožíváte každý okamžik - jak poprvé vyskočíte z bojového autobusu, jak raketa rozlouskne oblohu, jak tančíte s přáteli po výhře, jak vás vcucne černá díra nebo jak vás vyplavuje moře, když se ostrov převrátí - a tak dále a tak dále! Nemůžu se dočkat, až se teď budu podílet na budoucnosti Fortnite jako hráč po boku vás všech! Týmy jsou v těch nejlepších rukou a pracují na obrovských, dechberoucích a úžasných věcech,“ napsal v dopise na rozloučenou. 

Zdroj: TZ

Fortnite

ps4xonenswps5xsx
Epic Games, Epic Games
Datum vydání hry:
25. 7. 2017
Žánr:
Střílečka, RPG, Strategie
KARTA HRY
9/10

Komentáře