EA SPORTS představuje fotbalovou síť Football Club

novinka  3
Martin Šmíd, 4. 6. 2012 23:00
Vydavatel EA SPORTS dnes představil zásadní inovace služby EA SPORTS Football Club. Ta se s vydáním FIFA 13 změní ve skutečnou fotbalovou sociální síť, která uživatelům přinese nové výzvy, odměny a možnosti interakce s milióny ostatních hráčů a přátel. Mobilní aplikace FIFA 13 pro iOS a Android navíc umožní přístup do sítě EA SPORTS Football Club kdekoliv a kdykoliv.

Vše, co nyní ve FIFA 13 – sami, či proti přátelům – dokážete, je sledováno a hodnoceno. Počítá se každý zápas po celou dobu trvání sezóny a za dosažené úspěchy vás čekají odměny. Z katalogu si za obdržené Football Club Credits budete moci odemykat dresy, speciální oslavy, vylepšení vlastností virtuálního profíka, kredity pro superskauta v režimu kariéry, bonusy mincí pro FIFA 13 Ultimate Team a extra zápasy pro režim Sezóny 1 na 1. Navíc si můžete vylepšovat vlastní status v obrovské onlinové FIFA komunitě se stovkou úrovní.

Do letošní služby EA SPORTS Football Club si hráči FIFA 12 budou moci přenést dosaženou úroveň i zkušenostní body tak, aby novou sezónu mohli odstartovat stejně dobře, jako ji skončili. Rovněž obdrží speciální bonus v novém katalogu služby EA SPORTS Football Club.

Vůbec poprvé budou hráči schopni sdílet své zážitky s přáteli na Facebooku. Budou moci psát příspěvky, zveřejňovat novinky, chlubit se vítězstvími, získanými hráči či novými předměty z katalogu, a to přímo na svých konzolích. Nová aplikace EA SPORTS Football Club udrží fanoušky série FIFA v kontaktu kdekoli a kdykoli. Po jejím spuštění získají uživatelé přístup ke své identitě ve službě EA SPORTS Football Club a seznamu přátel, stejně jako k ovládání režimu FIFA 13 Ultimate Team. Jejím prostřednictvím se budou moci účastnit aukcí a budovat si tým nejlepších fotbalistů z týmů v rámci FIFA 13.
Zdroj: Tisková zpráva, EA

FIFA 13

ps3x360wiipspps2vita3dswiiu
EA Sports, EA Sports
Datum vydání hry:
28. 9. 2012
Žánr:
Simulátor, Sport
KARTA HRY
9/10

Komentáře