Nová konzole Nintenda má být dostupná nejdříve v dubnu příštího roku

novinka  14
Martin Šmíd, 13. 8. 2024 20:58
Není tajemstvím, že Nintendo připravuje novou konzoli, která bude nástupcem oblíbené konzole Nintendo Switch. Byla oficiálně potvrzena, ačkoliv zatím o ní nic nevíme, a vlastně ani nevíme, kdy se dostane na pulty obchodů. Herní novinář Chris Dring ze serveru GamesIndustry nyní přišel s informací, že by konzole měla vyjít nejdříve v dubnu příštího roku. Dříve s ní vývojáři nemají v tuto chvíli počítat.

 „Žádný vývojář, s nímž jsem mluvil, neočekává, že by konzole vyšla v tomto finančním roce. Ve skutečnosti bylo vývojářům řečeno, aby ji v současném finančním roce neočekávali. Hromada vývojářů ale očekává nebo spíše doufá, že konzole bude dostupná v dubnu nebo květnu, tedy ještě na začátku příštího roku, nikoliv později. Nemyslím si, že by někdo z nás chtěl pozdější uvedení, protože všichni chceme novou konzoli Nintenda. Všichni se na ni těšíme a nechceme tu mít tlačenici ve stejný čas o novou konzoli Nintenda a Grand Theft Auto VI," řekl Chris Dring.

Dnes se objevila také spekulace, že by se na novou konzoli Nintenda mohla dostat hra Assassin’s Creed Shadows, přičemž Ubisoft má zvažovat i starší díly Assassin’s Creed série. Ostatně nové konzoli má hodně věřit a hodlá ji podporovat od prvního dne.

Zdroj: GamesIndustry

Nintendo Switch

nsw
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
3. 3. 2017
KARTA HRY

Komentáře