3 dny do vydání nejočekávanější hry roku - Grand Theft Auto 5

novinka  49
Martin Šmíd, 14. 9. 2013 17:15
Určitě už nervózně přešlapujete u své konzole a popoháníte ručičku na hodinách, aby už bylo úterý. Už za tři dny totiž vyjde akční hra Grand Theft Auto 5 od studia Rockstar Games na konzole Playstation 3 a Xbox 360. Pokud ji chcete mít v čas, abyste mohli od úterka nerušeně hrát, můžete si ji pořád předobjednat (PS3 - http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=708&a_aid=11051105 nebo X360 - http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=768&a_aid=11051105 . Možností je samozřejmě také zúčastnit se půlnočního prodeje, abyste byli mezi prvními, kdo bude tuto velkou hru hrát - http://www.xzone.cz/gta5-pulnocni-prodej.php3?a_aid=11051105 . Navíc pokud budete mezi prvními, odnesete si několik dalších dárků s motivem hry, mezi nimiž jsou nálepky nebo trička. Níže v novince ještě přikládáme informaci pro čtenáře, kteří mají objednanou hru s hrnečkem.

Vážený zákazníku,
Ke hře máte dostat jako dárek stylový GTAV hrnek. S ním vznikly ve výrobě u čínského partnera komplikace, kdy po prvotní kontrole byl nalezen defect v tisku. Rozhodovali jsme se tedy, zda převzít hrnky s defectem a mít je na premiéru včas anebo nechat vyrobit nové a riskovat delší zdržení. Nakonec jsme se rozhodli pro tu druhou variantu, i když je pro nás výrazně nákladnější. Hra takového kalibru si nezaslouží nějaký polovičatý dárek, s kterým bychom nebyli na 100% spokojeni. Hrnky tím pádem přijdou ale výrazně později. Nyní jsou již na cestě lodí k nám, ale budou nejdříve do poloviny října. Moc nás to mrzí a doufáme ve vaše pochopení situace.

Hned, jak hrnek přijede z Číny k nám, budeme vás informavat na email. V případě, že si hru koupíte na prodejně, budete tam pak ten hrnek mít připravený. Kdo si objednal na doručení poštou, tomu zásilku s hrnkem potom na naše náklady pošleme. V případě, že si někdo nakoupí hru na prodejně ale nebude si tam moc hrnek z jakýchkoliv důvodů vyzvednout, tak není problém napsat na email a hrnek mu pošleme, kam bude potřebovat. Hrnek dostávají všichni, kdo mají předobjednávku nebo rezervaci učiněnou do 10.9.2013 8:20 nyní jsou již rozebrané.

Díky za váš čas a doufám, že hra GTAV splní vaše očekávání a užijete si kupu zábavy,

Martin Schovanec
manager obchodu

Zdroj: null

Grand Theft Auto V

ps3x360
Rockstar, Rockstar
Datum vydání hry:
17. 9. 2013
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře