Už tento týden si budete moci vyzkoušet hru Riders Republic

novinka  9
Martin Šmíd, 19. 10. 2021 21:32
Příští týden vychází očekávaná hra Riders Republic od Ubisoftu. Ten nyní oznámil, že si ji budou moci všichni hráči vyzkoušet už tento týden od 21. do 27. října na všech platformách – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. „Během zkušebního týdne Riders Republic si hráči budou moci užít čtyři hodiny ze hry ještě před vydáním, které je naplánováno na 28. října. Postup ze zkušebního týdne se přenese do libovolné edice hry, takže hráči budou moci po vydání pokračovat tam, kde přestali,“ stojí v oznámení. Níže naleznete další podrobnosti z tiskové zprávy.

Informace z tiskové zprávy

Časově omezená týdenní zkušební lhůta bude obsahovat všech pět režimů kariéry a následující hry pro více hráčů:

Mass Race: Čím šílenější, tím lepší. Takové jsou tyto epické multisportovní závody pro více než 50 hráčů. Nové závody se objevují náhodně na mapě každých 30 minut, takže se hráči budou muset připravit a hlídat si slepá místa, bránit svou pozici a využívat svých obratných dovedností, aby se probojovali k cílové čáře. Zkušební týden bude obsahovat až šest různých Mass Races.

Tricks Battle: Hráči budou soutěžit v soupiskách 6v6 v arénách a pokusí se provést co možná nejvíc triků na různých modulech, aby za ně získali body. Tým s nejvyšším skóre vyhrává.

Free For All: V tomto režimu mohou hráči vyzvat až 11 soupeřů a ukázat jim, jak se to dělá, díky vybranému seznamu napínavých událostí.

Versus Mode: Hráči se mohou spojit až s pěti přáteli v kariérních soutěžích a zjistit, kdo je ten úplně nejlepší.

Hráči navíc získají pozvánku do Mad Challenge: soutěže pro více hráčů, která nabídne možnost vyhrát odměny. Aby se hráči mohli zúčastnit, budou nejdříve muset dosáhnout 20 hvězdiček a odemknout si ShackDaddyho „Exclusive Multiplayer Contest“. Hráči, kteří se v hromadném závodu umístí v nejlepší desítce, budou zařazeni do slosování, ve kterém jeden hráč vyhraje motorku Canyon x Riders Republic a Gold Edition hry Riders Republic. Další vítězové rovněž získají Gold Edition hry Riders Republic. Přihlášky na Mad Challenge najdete zde: odkaz .   

Zdroj: Tisková zpráva

Riders Republic

ps4xoneps5xsx
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
28. 10. 2021
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
8/10

Komentáře