Oznámeno partnerství mezi TAG Heuer a Gran Turismo Sport - nový trailer

novinka  29
Martin Šmíd, 8. 3. 2017 12:20
Zdá se, že bychom se mohli v následujících týdnech dozvídat pravidelně o závodní hře Gran Turismo Sport. Včera jsme vás informovali o speciálním vozu, který se ve hře objeví, dnes bylo oznámeno partnerství se společností TAG Heuer. „Společnost TAG Heuer bude oficiálním poskytovatelem časomíry ve hře Gran Turismo Sport. Studio Polyphony Digital integrovalo do hry Gran Turismo Sport technologii živé časomíry společnosti TAG Heuer, která v průběhu závodu poskytuje jedinečné časoměrné údaje. Společnost TAG Heuer se pod vedením svého generálního ředitele Jeana-Claudea Bivera snaží udržovat kontakt s dnešní mládeží a novými trendy 21. Století,“ stojí v oznámení. Více se o této spolupráci dozvíte níže v novince.

Informace z oficiální stránky hry


Titulů se značkou Gran Turismo se po celém světě prodalo na 76 910 000 kopií a uvedení nejnovějšího přírůstku do této řady, hry Gran Turismo Sport, je na PlayStation 4 naplánováno na rok 2017. Série Gran Turismo, která je vždy na špici interaktivní zábavy, zvolila pro sledování času v Gran Turismo Sport jako svého úplně prvního partnera společnost TAG Heuer. Také pro společnost TAG Heuer je to poprvé, co uzavřela partnerství s některým z předních vydavatelů videoher.


K oznámení partnerství došlo na 87. Mezinárodním ženevském autosalonu v expozici TAG Heuer, obklopené výjimečnými závodními vozy, včetně předváděcích vozů závodního týmu F1 Red Bull a šampionátu FIA Formule E, což jsou rovněž partneři společnosti TAG Heuer.

Jean-Claude Biver vydal následující prohlášení: „Historie společnosti TAG Heuer je propojená se světem motoristického sportu. A já jsem velice hrdý na to, že mohu oznámit spojení naší značky se světem digitální zábavy. Jsme pyšní na integraci značky TAG Heuer do Gran Turismo Sport. Jde o úplně první hodinářskou značku. Sdílíme stejnou vášeň a díky tomuto novému partnerství se TAG Heuer objeví na milionech obrazovek domácností celého světa, což nám umožní lepší spojení s mladými generacemi než kdykoli předtím.“


Kazunori Yamauchi k tomu dodal: „Společnost TAG Heuer, která tvořila dějiny v partnerství s takovými věhlasnými legendami motoristického sportu, jako byli Steve McQueen, Ayrton Senna nebo Red Bull Racing, je dokonalým partnerem pro hru Gran Turismo Sport, jejímž cílem je změnit budoucnost příštích 100 let motoristického sportu. Jsem si jistý, že technologie živé časomíry společnosti TAG Heuer zajistí v Gran Turismo Sport stejnou úroveň reality, jaká je obvyklá ve světě skutečného motorsportu. Kromě toho je tento projekt skvělou příležitostí dosáhnout průlomu v nových technologiích a designu hodinek Connected, které představují křižovatku mezi hodinkami a softwarovou technologií.“


Spojení mezi značkami TAG Heuer a Gran Turismo Sport, které se fyzicky projeví na okruzích, na nichž se budou konat závody, v saloncích, na obrazovkách a konzolích, je tím nejpřirozenějším partnerstvím. Již od svého založení podporuje společnost TAG Heuer přední motoristické závodní týmy a její přítomnost je viditelná na většině slavných tratí.

Proto když se po mnoha letech Kazunori Yamauchi rozhodoval, jaké hodinky si vezme, zvolil TAG Heuer... A když byla poprvé naznačena možnost najít hodinářského partnera, instinktivně tíhl ke švýcarské značce, aby skutečnost ve hře odpovídala hlavním závodům konaným po celém světě. A tak se TAG Heuer stal prvním oficiálním poskytovatelem časomíry a hodinek v Gran Turismo Sport.

Studio Polyphony Digital integrovalo do hry Gran Turismo Sport technologii živé časomíry společnosti TAG Heuer, která v průběhu závodu poskytuje jedinečné časoměrné údaje.

V rámci tohoto nového partnerství integruje Gran Turismo Sport tuto hodinářskou značku do svých videoherních scén jako poskytovatele oficiální časomíry a hodinek. Fanoušci tak budou moci poznat nejen legendární etapy historie motoristických závodů, ale i historii značky TAG Heuer ve světě závodů.

Jednou z nových funkcí v Gran Turismo Sport je například muzeum TAG Heuer, v němž se hráči dozvědí o historických událostech z oblasti umění, geopolitiky, automobilismu a dějin TAG Heuer. Každý z „příběhů“ v muzeu doprovázejí obrázky a texty.

Gran Turismo Sport také obsahuje oblast nazvanou „Centrála značky“, ve které se uživatelé mohou dozvědět o hodnotách TAG Heuer. Švýcarská značka luxusních hodinek tak má v Gran Turismo Sport jedinečnou příležitost komunikovat s miliony hráčů po celém světě.




Zdroj: gran-turismo.com

Gran Turismo Sport

ps4psvr
SCEE, Polyphony Digital
Datum vydání hry:
18. 10. 2017
Žánr:
Závodní, Simulátor, Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře