Konami potvrdilo Pro Evolution Soccer 2018 - UPDATE

novinka  11
Martin Šmíd, 17. 5. 2017 11:16
Herní vydavatel Konami dnes oznámil nový ročník fotbalové hry Pro Evolution Soccer, který vyjde 14. září pro konzole PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 a Xbox 360. Zatím můžeme čerpat jen z popisku na oficiální Xbox stránce, kde je zmíněno, že hra bude obsahovat řadu herních vylepšení, nové osvětlení, přepracované modely hráčů, nové animace, hlavně tváří a rovněž nový kooperativní režim. Na obalu pak mají být hvězdy fotbalového týmu Barcelona. Níže se podívejte na první obrázky, jakmile k nám doputuje tisková zpráva s informacemi, dáme vám vědět a novinku doplníme.

UPDATE: Teaser trailer a informace

PES 2018 nabídne řadu nových herních mechanik, aby byla hra ještě lepší a měla realističtější tempo. Mezi velkou novinku patří strategické driblování, které umožní uživateli větší kontrolu v držení míče i souboj o něj. Přepracována byla i nabídka do zcela nového hávu, aby bylo vše uhlazenější a přehlednější.

PES League bude obsahovat zcela nové režimy jako myClub, Random Selection Match a Online co-op. Online Co-Op bude stavěn pro hraní 2v2 a 3v3, přičemž bude podporovat i jednoho dalšího lokálního hráče.

První obrázky

Zdroj: Tisková zpráva

Pro Evolution Soccer 2018

ps4xone
Konami, Konami
Datum vydání hry:
14. 9. 2017
Žánr:
Sport
KARTA HRY

Komentáře