Dnes vychází Final Fantasy VII a Final Fantasy VIII Remastered twin-pack pro Nintendo Switch

novinka  6
Martin Šmíd, 4. 12. 2020 15:58
Herní vydavatel Square Enix dnes oznámila uvedení Final Fantasy VII a Final Fantasy VIII Remastered twin-pack krabicové verze na evropský trh pro Nintendo Switch. Pokud jste hry ještě nehráli, nyní si je můžete koupit v pěkné krabicové edici. Níže v novince naleznete jejich oficiální popisek. Jen ještě připomenu, že pro konzoli PlayStation 4 je k dispozici v krabicové verzi Final Fantasy VIII Remastered.

FINAL FANTASY VII si hráči oblíbili po celém světě a staví je do role Cloud Strifa, bývalého člena elitní jednotky Shinra SOLDIER, který se nyní stal žoldákem a vydává se na epické dobrodružství, aby rozhodl o osudu planety. Kromě silného a emotivního příběhu obsahuje FINAL FANTASY VII také možnost:

• 3x rychlejší herní režim – hrajte hru trojnásobnou rychlostí

• žádná náhodná setkání - příběh nebudou přerušovat náhodné souboje a hráči si tak mohou vychutnat děj a příběhové souboje

• režim vylepšených bitev

Originál byl vydán v roce 1999 a díky velkým ohlasům nyní může FINAL FANTASY VIII Remastered nabídnout tuto klasiku v novém kabátě. Hráči převezmou kontrolu nad členem SeeD Squall Leonhart a bojovnicí odporu Rinoa Heartilly, kteří se snaží zachránit svět před vojenským národem Galbadia. FINAL FANTASY VIII Remastered obsahuje vylepšenou grafiku a možnost:

• asistence v boji - možnost maximalizovat HP a ATM a kdykoliv spustit Limit Breaks

• žádná náhodná setkání - příběh nebudou přerušovat náhodné souboje a hráči si tak mohou vychutnat děj a příběhové souboje

• 3x rychlejší herní režim - hrajte hru trojnásobnou rychlostí                         

Zdroj: Tisková zpráva

Komentáře