Nová ukázka ze hry Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

novinka  2
Martin Šmíd, včera, 19:04
SEGA nedávno oznámila, že už v únoru příštího roku vydá nový díl své neustále oblíbenější herní série Like a Dragon, který bude mít tentokrát podtitul Pirate Yakuza in Hawaii. Jak už název navíc napovídá, bude mít pirátskou tématiku, přičemž v hlavní roli se tentokrát představí legendární Majima Goro, který se probudí se ztrátou paměti poblíž Havaje. Dnes tu máme od vývojářů novou ukázku, na kterou se můžete podívat níže v novince.

„V roli Majimy budou hráči sestavovat jedinečnou posádku, vylepšovat svou loď Goromaru, bojovat s nepřátelskými pirátskými loděmi a dobývat moře i skryté ostrovy. V boji mohou hráči předvádět výbušná komba a vzdušné údery dynamickým přepínáním mezi dvěma bojovými styly: dvojitým držením krátkých mečů nebo nasazením pirátských nástrojů ve stylu „Sea Dog“ nebo využitím rychlosti, mrštnosti a důvtipu k poražení nepřátel do bezvědomí v nechvalně známém stylu Mad Dog,“ stojí v oficiálním popisku hry.

Hra Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii vyjde celosvětově 28. února příštího roku pro PC i konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

Zdroj: TZ

Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

xsxps5ps4xone
SEGA, Ryu Ga Gotoku
Datum vydání hry:
28. 2. 2025
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře