Hra Black Myth: Wukong dostává první pozitivní recenze, chválí se soubojový systém, krásný svět i bossové

novinka  53
Martin Šmíd, 16. 8. 2024 16:12
Příští týden vyjde pro PC a konzoli PlayStation 5 několik let hodně sledovaná akční hra Black Myth: Wukong od čínského studia Game Science. Ta na sebe upoutala fantastickým vizuálním zpracováním, ale také nádherně vypadajícími souboji s bossy a nadějným soubojovým systémem. Otázka byla, jestli vývojáři dokážou velká očekávání naplnit. Před malou chvilkou padlo embargo, takže se ve světě začínají objevovat první recenze. A v nich padají velmi slušné známky. Chválí se hlavně fantastické souboje, epické souboje s bossy či krásný svět s různými tajemstvími. Na druhou stranu se zmiňují i celkem frustrující technické problémy. Je také třeba zmínit, že recenze pocházejí zatím jen z PC verzí, PlayStation 5 klíč nebyl dostupný. Je tedy otázka, jak hra na této konzoli nakonec poběží.

„Jedna z nejlepších akčních her letošního roku. Black Myth: Wukong přináší skvělé souboje a povedený design bossů.“ – 10/10 (God is a Geek)

„Black Myth: Wukong nás překvapil. Už od svého prvního oznámení měla tato hra velký potenciál, ale co se nakonec povedlo Game Science vytvořit, je opravdu velkolepé. Jedná se o vizuální lahůdku, která oživuje starověkou Čínu a čínskou mytologii jako nikdy předtím.“ – 9/10 (Hardcore Gamer)

„Black Myth: Wukong je velmi solidní akční RPG s napínavými filmovými souboji s bossy, rozmanitými, nádherně vykreslenými lokacemi, bohatým bojovým systémem plným možností a dobře vyprávěným příběhem. Brzdí ji však nevýrazný design úrovní, malá rozmanitost nepřátel nebo frustrující technické problémy.“ – 7/10 (Windows Centra)

„Black Myth: Wukong je zábavné akční RPG se zábavnými souboji a fascinujícím světem, který odměňuje průzkum, a působí jako moderní hry God of War říznuté čínskou mytologií.“ – 8/10 (GamesRadar+)

„I přes některé frustrující technické problémy je Black Myth: Wukong skvělou akční hrou s fantastickými souboji, vzrušujícími bossy, lákavými tajemstvími a nádherným světem.“ – 8/10 (IGN)

„Black Myth: Wukong se řadí mezi nejlepší hry od nového studia za poslední dobu. Ačkoliv není nijak převratná, mistrně kombinuje prvky z několika oblíbených sérií a přináší poutavý akční zážitek, který je těsně pod špičkou žánru.“ - 8.5/10 (Wccftech)

Zdroj: TZ

Black Myth: Wukong

ps5xsx
Game Science, Game Science
Datum vydání hry:
20. 8. 2024
Žánr:
Adventura, RPG
KARTA HRY
8/10

Komentáře